ja som pozeravala jetix kedysi kvoli piratovi divokemu jackovi to bolo celkom vtipne ale teraz to upada...lepsi serial by som spravila aj ja s priruckou ako na grafiku pre amaterov
vsetko dobre, co kedy na jetixe chodilo, uz zrusili.. pirat divoky jack, trieda cislo 402, traja kamarati a jerry.. a pamatam si este volakedy strasne davno som hrozne rada pozeravala wunsch punch, pozna to niekto?
a lazy town je uplna prca.. sak to je vychovny program pre male deti.. mna to bavi! haluza to je.. a hlavne ked tam riesia take nezmysli ze skoro ma je*ne..
dakedy som si to sem tam kukla ... a najúžasnejšie bolo ža sa im tam z ničoho nič zjavil Sportakus a ich všetkych vždy zachranil....alebo že ten Robbie či kto im chcel furt zle ... abo ten čo furt žral lizatka ... no to nič su aj horššie trapošinki ... : smiley:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
tak to začnem asi pozerávat
@7 to je uplna zaluza ten "louii"
a lazy town je uplna prca.. sak to je vychovny program pre male deti.. mna to bavi! haluza to je.. a hlavne ked tam riesia take nezmysli ze skoro ma je*ne..
Ale ani Phineas a Pherbes nie su zlí.