dobry den, ludia potrebujem surne radu mam 17 rokov a moj priatel dnes ma dnes palcoval (pocas kramy) .. ale popri tom na mal svoj penis vlhky inac sa to vola kvapocka lasky pokial viem ... jednoducho sa dotkol jeho a mal tu tekutinu na svojich rukach a p
a myslim , ze 16 rocna by nemala hovorit o priblblych pubertiackych reciach ked nevie poriadne co robi a neviem z kade baby berete takych chlapov co zjavne tiez nevedia co robia
dobre je jedno ze co sa tam pise alebo ako som to nazvala ... jendoducho som chcela odpoved nic viac cci je to mozne ... a ak by som aj mohla ... tabletka PO sexe mi pomoze?
ak sa bojíš, tabletka po...ak myslíš, že to nemohlo nič "napáchať" o dva dni tehotenský test z DMka...tuším Pepino som videla účinne už po dvoch dňoch...
ale teoreticky, je to málo pravdepodobné, ale možné
Aby som zase netrepol blbosť, tak áno, pravdepodobnosť je nízka a sú počas krámov aj neplodné dni, ale nespoliehal by som sa na to, že ich presne trafila.
@whisper mna skorej zaujima ze ty zijes s tym, ze sa da oplodnit z kvapocky lasky ktora je na prste dlzky max. 10 cm, ktory urcite dociahne do maternice a ta krv to vobec nevyplavi skorej nez by to tam vobec mohlo prist
@hoperpohroma to mas odkial? u kazdej zeny je to velmi individualne, kazda zena ma ovulaciu ine dni, su zeny ktore zasadne otehotneju len pocas svojich dni ... treba si zistit kedy zena ovuluje (su na to rozne sposoby), no najlepsie pouzivat ochranu a ne spoliehat sa na kramy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a myslim , ze 16 rocna by nemala hovorit o priblblych pubertiackych reciach ked nevie poriadne co robi a neviem z kade baby berete takych chlapov co zjavne tiez nevedia co robia
Ako dnes trávite deň ?
jebnuta otazka, jebnuta odpoved.
a vlastne odpoved si uz aj tak dostala
ale inak radšej to vyšúruj drátennou kefou namočenou v S 6OO6ke.
a k otázke, čo ja viem ti poviem že 1% z 100% ale viem či si ty to jedno percento? ...
a pokial viem, pocas kramov je oplodnenie nemozne
to si zapamätám a vo vhodnej chvíli niekoho pochválim!
ale teoreticky, je to málo pravdepodobné, ale možné
ale inak..milé.. aspoňže britská a nie americká
To som ešte neskúšal...
za prvé keď neviem, nerobím, za druhé krámy sú neplodné dni.