Ale inak, Texaský masaker motorovou pílou som ani raz nevidela a ani raz vidieť nebudem, v každom prípade ten názov vyvoláva na mojej a tatkovej tvári šíííííírokýýýýý úsmev
tie moznosti ktore si dal na vyber su typicke americke sracky plne potokov kecupu a tvoria obraz skor parodie na horor nez hororu samotneho uprednostnujem skor japonske psycho horory typu Zmeškaný hovor / One Missed Call kde clovek ma moznost pocitit aspon minimalne mnozstvo hrozy..
Viem čo ste robili minulé leto je obyčajná vyvražďovačka rovnaká ako Vreskot, Valentín, Bazén a milión ďalších filmov ktoré sú len o skupinke ľudí, ktorých prenasleduje niečo z ich minulosti.
A ostatné ma buď nejako extrémne nechytajú (možno keby Halloween a Piatok trinásteho nemali milión pokračovaní...) alebo som ich nevidela...
ja ked som videla texasky masaker motorovou pilou tak som sa bala ist v noci aj na zachod... a viem co ste robili minule leto som pozerala poobede o stvrej vsak z dvd a otec mi zabuchal na okno a skoro som zinfarktovala si neviete predstavit ako som sa zlakla odvtedy horory nepozeram... skodi to mojhu zdraviu
Ja horory nepozerám, iba ak sú švédske alebo francúzske (taký som ešte nevidela, lebo o žiadnom zatiaľ neviem - ak niekto pozná francúzske horory, sem s nimi, pre zlepšenie jazyka. švédsky poznám teda len jeden smiley: a volá sa Frostbiten. je to nehorázne vtipné a vždy mi to zlepší náladu. týpkovia meniaci sa na upírov požratím akýchsi tabletiek,o kt. si myslia, že to je extáza alebo kerý ďas, čo má takú podobu.
z tohto som videla len Nezvratny osud 1-4, Texasky masaker a kusok Viem, co ste robili minule leto...Nezvratny osud 1,2 boli fajn, 3 áákóo táák, ale uz blbá, a 4 najslabsia.
Fakulta!! konecne som zistila nazov je to horor z 1998 a ja som ho ako mala pozerala a je fajn ak sa dobre pamatam
@popolcek áno, no aj tak... Nedalo mi Jednoducho niektoré horrory sú väčšmi k smiechu ako k "strachu". A pri horrore som sa nebála ani raz, to skorej pri "psycho-filme", hoci strachom by som to tiež nenazývala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ale inak, Texaský masaker motorovou pílou som ani raz nevidela a ani raz vidieť nebudem, v každom prípade ten názov vyvoláva na mojej a tatkovej tvári šíííííírokýýýýý úsmev
Na House of wax bola najlepšia mŕtva Paris Hilton
Nezvratný osud je skôr čierna komédia.
Viem čo ste robili minulé leto je obyčajná vyvražďovačka rovnaká ako Vreskot, Valentín, Bazén a milión ďalších filmov ktoré sú len o skupinke ľudí, ktorých prenasleduje niečo z ich minulosti.
A ostatné ma buď nejako extrémne nechytajú (možno keby Halloween a Piatok trinásteho nemali milión pokračovaní...) alebo som ich nevidela...
ten bol dobry ale gramaticky
Inak horory + ja = nula bodov
A) sa ich bojím
som na ne príliš...eh...hlboká
Fakulta!! konecne som zistila nazov je to horor z 1998 a ja som ho ako mala pozerala a je fajn ak sa dobre pamatam
Tento Zombies horor mam original DVD!
Pozri si Exorcistu a potom sa môžeme začať baviť o slabších hororoch
@popolcek Exorcistu mám na DiViDičku Ale ja som išla do rehotu, keď som to pozerala...
Ale nespomínam si skoro na žiadny horor čo by ma naozaj nadchol. Jedine tak klasické Psycho a Nosferatu. S hudbou!
tento presunte na 5:30