Predstavte si, že máte nápad na počítačovú online hru nejaké MMORPG... samozrejme vytvoriť ho nedokážete, ale chceli by ste svoje nápady a myšlienky aspoň spísať a niekam poslať. Kam by ste to poslali ???
@aveall nikam. nápadov má každý v IT branži plnú piču, s časom a ľuďmi je problém. čiže tvoj nápad bude mať každý kto je ho schopný spraviť viacmenej v paži, bez ohľadu na jeho kvalitu, lebo má vlastné.
čiže ak ide o to aby ten nápad neostal nezrealizovaný, tak si začni zháňať ľudí a sponzovor, a sponzorom posielaj dizajn dokument.
@patuskoo to ma tiez napadlo @midnight dik za odpoved ako jeden z mala tuna vies normalne odpovedat a podobnu odpoved som aj cakal... Ale ja nejako neocakavam ze sa moj napad uchyti a bude mat nehorazny uspech skor cakam ze keby som to niekam poslal dostanem podobnu odpoved ako teraz od teba ze maju plno svojich ale predsalen to dakde musim poslat uz len kvoli osobnmu pocitu ze som to skusil aby mi to nevrtalo hlavou.... Sice je mozne ze to nebude mat vobec ziadnu odozvu a len sa niekde natom zasmeju ale to nezistim pokial to neurobim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
čiže ak ide o to aby ten nápad neostal nezrealizovaný, tak si začni zháňať ľudí a sponzovor, a sponzorom posielaj dizajn dokument.