ahoj, mam 15 rokov a mam kramy uz 3 roky ale skoro stale boli nepravidelne. prvy rok pomerne boli pravidelne, druhy rok mi meskali pravidelne 5-12 dni.. treti rok mi meskali 3 mesiace (a nebola som tehotna).. a teraz mi meskaju tak okolo 4-12 dni.. u gyne
@mima147 nestresuj preboha, telo sa len vyvija, cyklus sa upravuje pomaly, moze to este potrvat....kazda druha mala taketo problemy v 15tich .....a mas pravdu antikoncepcia by ti prd pomohla.....upravila by ti to len an tu dobu uzivania, keby si vysadila bolo by to zas rozhadzane ak nie horsie.....takze klidek a neboj sa....ak ti to fakt prekaza a ams zly pocit, tak chod na sono a tam ti kuknu, ci je to ok (max. nejake vodove cysty sa zvyknu v tomto veku tvorit...ale to je ok)....proste vyckaj casu
božemój. na nepravidelné krámy sa neumiera, trvá to roky, kým sa ti to ustáli na nejakú pravidelnosť, a kope dievčat sa to neustáli nikdy. plus ak si ešte citlivá na nejaké vonkajšie vplyvy, tak rovno zabudni na pravidelnosť.
ale šak paranoja musí byť...
@5 bodky za vetami ti chýbajú, zamysli sa nad sebou (ach)
ja ich tiez nemam ustalene a to ich mam snad 6 ci 7 rokov. ako ked meskaju 3 mesiace tak asi treba kamsi ist, ale kym je to 10 dni alebo co tak nemyslim ze je to problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
no stress, to sa upraví....
ked to mala aj tvoja mama tak to pravdepodobne budes mat aj ty neries to
Pokial viem tak to upravuje prave tieto zalezitosti
Aj ked v tomto veku by som to nebrala tragicky
Ja to mam tiez podobne
By the way je to menstruacia alebo menzes
ale šak paranoja musí byť...
@5 bodky za vetami ti chýbajú, zamysli sa nad sebou (ach)