Klávesy v hre sa zasekávajú a kurzor myši neustále odbehuje
Prosím Vás o pomoc, v poslednej dobe mi to už fakt lezie na nervy...
Keď čokoľvek robím s myšou/touchpadom tam mi asi v intervale 2 minút raz prehodí kurzor do rohu a v hre hore/dole, absolutne sa nedá nič hrať som z toho zúfalý.
Už sa pomaly prikláňam k možnosti preinštalovať Windows 7 a už s tým problém asi nebude.. Ale ak by mal niekto návrh ako to vyriešiť tak by som bol rád
myš odbehuje aj mne... a tiež to lezie dosť na nervy, presne v tom najlepšom proste odhodi kurzor dakde do riti... najhoršie keď pri bežnom internetovaní odbehne myš vpravo hore a všetko mi vypne... dačo hrozné...
Ale verím, že to je v myške, na druhej bezdrôtovej myške to nerobí. Skús si tam zapojiť nejakú inú myšku, či to robí aj na tej, tak zistíš, či je chyba v myške, alebo v ntb. A s klávesnicou to nebude mať nič spoločné, to bude podľa mňa problém sám o sebe.
@filipkoo skúšal som inú myš (bezproblémovú) a robí to s ňou to isté
@majo16 ovládače ? skúšam a nechápem ako ich mám stiahnuť. doteaz som stiahol asi 5 platených "aktualizovačov ovládačov" a nepohol som sa z miesta.. ak máš nejaký typ tak prosím...
Problém bol vyriešený, [b]chyba bola v programe Microsoft Intelli Point 8.2 [/b]ale teraz mi pre zmenu nechce pracovať softwérovo myška Roccat Pyra Wireless. Odinštaloval som kompletne ovládače (znovu sa nainštalovali úspešne), ale i tak mi nepohybuje kurzorom myši. Myška funguje, skúšané na 2.hom PC. Taktiež som už skúšal Sychnorizáciu myšky s prijímačom. Mám najaktuálnejší softwér pre myšku - Pyra Driver v 1.41
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale verím, že to je v myške, na druhej bezdrôtovej myške to nerobí. Skús si tam zapojiť nejakú inú myšku, či to robí aj na tej, tak zistíš, či je chyba v myške, alebo v ntb. A s klávesnicou to nebude mať nič spoločné, to bude podľa mňa problém sám o sebe.
@majo16 ovládače ? skúšam a nechápem ako ich mám stiahnuť. doteaz som stiahol asi 5 platených "aktualizovačov ovládačov" a nepohol som sa z miesta.. ak máš nejaký typ tak prosím...
Vie mi niekto pomôcť ?