každý večer to musí byť. a potom, keď sa skoro ráno nikam neponáhľam tak aj ráno sa občas viem, keď sa potom cez deň niekam chystám. a taktiež po fyzickej aktivite. a cez leto len tak, keď je moc teplo. a keď sa s frájom nudíme tak aj vtedy sa ideme
vecer....cez tyzden vacsinou vstavam skoro, a vtedy mi je zima, predstava, zeby som mala ist do este studensej kupelne....nenene, navyse mame teplu vodu na solarnu energiu takze hned skoro rano nejde aj tak nikdy tepla voda
podla toho kedy niekam idem... ked to nie je vyslovene skoro rano, tak sa sprchujem rano resp. pred odchodom... ale ked mam vstavat o siestej alebo skor tak sa osprchujem vecer predtym
@abbey4real preto si treba dat rano uplne studenu vodu, chvilu ti je zima ale za par sekund to prejde a uplne ta to prebere...a este ti to aj posilni imunitu a nebude ti byvat rano zima
ja sa napriklad nesprchujem ..naposledy ked som bola malicka a teraz uz nie ..na intraku nestiham tak sa iba sprejujem a vonavkujem a doma sa mi nechce
Ja len večer.. keď mam dlhšie vlasy tak si rano zvyknem iba hlavu umyť.. Ale inak proste neznášam sprchovanie ráno lebo som úplne unavený, stresujem že nestihnem do školy + ešte na zachode sedím aj 20 minut a potom už fakt stresujem že nestihnem do školy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
jeden z hlavných dôvodov môjho meškávania...