kedy mate narodeniny??? mozno sa tu niektori najdu co maju v ten isty den a dokonca aj rok,, tak to by bola uz poradna nahoda tak zacnem ja narodky mam 7.6. a co vy?
ja som ta vynimka ktora potvrdzuje pravidlo. hovori sa ze ludia narodeni na sviatok prace (1.5.) su pracoviti , ja som tenn najlenivejci clovek co poznam
Ja budem mať 22.2. ..takže poprosím litrovú finlandiu a veľkú čokoládovo-jahodovú tortu..!! a zaoslať na dobierku..of course na.. P.O.BOX, Hned za rohom 23, PD City..
hehe...a ja som 31.7.......pred dvomi rokni som spoznala babu,ktora sa narodila presne vtedy .....bola som z toho naozaj ze uaaau.....a ked mi este povedala,ze o desiatej vecer,tak to som uz vazne nemohla,lebo aj ja som bola narodena presne o desiatej....som si normalne myslela,ze mam dvojnicku,len o par rokov starsiu... ...ale asi nie,lebo ona rada upratuje...a ja..no...pomlcim ..
8.8.1990...streda o 12:05 hodine......a tento rok 8.8.2008 budem mat 18 rokov .......same 8 to je uplne ze super moje najoblubenejsie cisielko ......chcela by som sa narodit este niekedy v roku 8 888
ja som *2.8.1986, osobne poznam dost ludi v mojom okoli co su tesne okolo, aj presne v ten den dvoch, z toho 1 je o rok starsi, druhy sa narodil presne v ten den aj rok...
chce tu niekto z toho spravit aj nejaku statistiku? lebo takto pochybujem, ze to bude zakazdym kazdy citat od zaciatku, ci sa tu nenajde nahodou jeho datum...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
117 komentov
Ja...
23.10.
Tomas Abaffy
P.O.Box 57
97101 Prievidza
Jaká náhoda..omg šak zdieľame susedné schránky.. ..prevezmem ti darčeky ak dovolíš..hlavne torty, aby sa nepokazili
17. 02. 1989 Nech ziju vodnári...
darceky na adresu......
utorok
Tomas Abaffy
P.O.Box 57
97101 Prievidza
/// prideme ta zbit ale ne...
ja mam 4.9.
hh na zakladke sme mali 4baby v ten isty den narodky a kedze bol aj Peter,Pavol,Petra tak to byvala mega oslava a vysvecko
Januar-
februar-
marec-
april-
maj-
jun- 1
jul-
august-
september-
oktober-
december-
februar-
marec-
april-
maj-
jun- 1
jul-
august-
september-
oktober- 1
december-
februar-
marec-
april- 1
maj-
jun- 1
jul-
august-
september-
oktober- 1
december-
Januar- jul-
februar- august-
marec- september-
april-1 oktober- 1
maj- november-
jun-1 december-
Januar-
februar- 1
marec-
april- 1
maj-
jun- 1
jul-
august-
september-
oktober- 1
december-
este som sa ntretla s nikym kto by bol narodeny v ten isty den jak ja
...17
meniny 24.4.
ja mam 13.02.92 a tento rok to vychadza na piatok..super piatok 13.
chce tu niekto z toho spravit aj nejaku statistiku? lebo takto pochybujem, ze to bude zakazdym kazdy citat od zaciatku, ci sa tu nenajde nahodou jeho datum...
mam aj kamosku, co sa narodila presne v ten isty den ako ja, len je o pol hodku mladsia...
a ja mám 6.2.