E-cigarety , sklad v pivnici , program na účtovanie , prenosná kasa auto a ideš do terénu + nejaký Eshop ...zatial sa mi nestalo aby nejaký fajčiar na to povedal "koko*ina" + na slovensku je to málo rozšírené ,,, priamo na moje meno už išlo 12 cigariet kamarátom ktorým som to ukázal a nepriamo sa o to zaujíma odhadom asi 20 ľudí a keď to tí 20ti povedia/ukážu ďalším, mohlo by sa to pekne rozbehnúť
@randall tak ja ani nefajcim ani nepijem....takze slaby argument...navyse alkohol a piko sa porovnavat nedaju....alkohol je liecivy vino na krvinky,bylinne likery na zaludok a pivo na močove cesty....to ze vy rozumiete pod slovom alkohol len ozrat sa donemoty a do grcu je vas problem ja pijem raz za mesiac pivo,pohar vina to je alkohol....pletoes si to z alkoholizmom...ale nevadi nechod na slovensko ostan tam kde si....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
,,who controlls the sugar, controlls the universe"
Inteligencia otázky do diskusie a inteligencia odpovedí je fakt nádherná.
Pre tých najinteligentnejších - na Slovensku som nebol už pekne dlho takže zo slovenským pravopisom mi možete viete čo.... ( ! )