@smedvecky15 pripravny ... to je taky ked dieta nema na to az tak v hlavke aby studovalo ..ale ma ocka ktorý to tomu diedatu bude cvakat tak decko ide na lf do 0 - teho a hraje sa na neviem co ....a potom sa niektorí ujmu a idu normalne do prveho a niektorí nie ...zabili rok ..taže asi tak
@strommen2428 lol ty si fakt daky zakomplexovany.... preco by niekto kto na to ma a bavi ho studovat nemohol ist na pripravny..... a ako vies ze si na to sam nezarobil? lebo ja poznam aj takych... lol kokotko urobim ohnostroj ak ty nepises neco z toho nebude srsat: neznasam tych co maju bohatych rodicov vlastne to neviem ale ked ma niekto viac penazi asi to bude tak a som najlpesi student na vysokej,chodil som na najlepsiu strednu a nwm co.. proste nwm na co zasa na teba vobec reagujem ked nesom toho hodny
omg @2 sú ľudia, ktorí chcú študovať určitý odbor a keď naň prijímajú 10 ľudí z 250 a nezoberú ho, asi to nebude jedine preto, že je hlúpy.. tak radšej nech ide do nultého ročníka, než aby išiel študovať niečo úplne odveci len preto že ho tam prijali, alebo aby išiel niekam do fabriky a za ten rok z toho celého úplne vypadol.. lebo 80% ľudí, ktorí si dajú "ročnú prestávku" sa už do školy nevrátia aj viac..
nepoznate niekoho takeho? robila som prijmacky na 1LF ale mala som len na zubne lekarstvo prihlasku i ked sa robia len jedny prijmacky na zub. aj vseob. no a ten limit bodov som nedosiahla i ked na vseobecne by ma zobrali no teraz lutujem, ze som si nedala na oba odbory a nechcem zabit rok. thats all
@nixxina aha len som @1 vysvetloval ako to je s tym nultym ....ked vas tu vsetkych moja osoba tak drazdi nemusite na mna reagovat ...budem mat krajsi den ...pekny vecer ti prajem ...a co sa tyka toho co si moze kto dovolit o tom by som sa teraz velmi nebavil kedze mozno dajakych 90 % este stale byva u rodicov a tí ich aj zivia .... o tom sa mozeme porozpravat tak o 10 rokov kto ma komu co zavidiet a kto si co moze dovolit ok ? ..... a ked chce niekto oponovat ze si moze na skolu zarabat aj sama .....jasne kolo mediciny sa to urcite da
@etelnair a inac som na to hrdy ze som kde som ...furt som chcel byt ucitelom ...a aj ked mi mozno nevyslo presne to co by som chcel (nebudem rozpisovat) tak som rad ze som tam kde som ...na 1. pokus a aj s 1. rocnikom za mnou .... no co uz nemoze byt kazdy doktor ... a ja tiez nesom 1 z tych ktori si nechaju kde jake doucovania a pripravne kurzy cvakat od mamky lebo maju o sebe najivne predstavy a nakoniec ich aj tak nevezmu .... vacsinou tí ludia ktorí su fakt hlavy a nechal by som sa im pooperovat bez strachu sa tam dostanu na 1 sup bez vyssie spomenutych veci .....a tym ja opovrhujem .... poznam pripad jedneho dievcata fakt skromne aj ked sa nema zle ale vobec sa tak nesprava ..proste vymakala to bez jednej hodiny doucovania a bola tam ....a tiez poznam milion ludi co nevedia cely maturitak o nicom inom kecat len jak sa strasne pripravuju a nakoniec holy kkt z nich ....
@strommen2428 lenze ty to vysvetlujes strasne primitivnym sposobom .... na to co studujes ty by som si nedovolila moc vyskakovat do ostatnych, ze aki su sprosti a hlupi moja teta ma pred menom aj za menom mgr.(ucitelstvo) dotiahla to vsetko vsade sama a nedovolila by si mat sproste reci ako mas ty...
keby studujes doktorat mediciny neberiem ti to ... ked chces byt ucitel tvoj problem, lenze kazdeho len kritizujes
@nixxina hej a co si myslis ze mi mame skolu zadarmo ci za pekny usmev ? ...aj my si to musime odmakat ..... a je kopa ludi co studuje aj skoly ktore ani vysoke skoly nie su ....vid soc praca ..... takze ked si oni stoja za tym ze studuju vysoku skolu ja si stojim za tym ze moja je dost narocna ...neveris ? ..vyskusaj ....sak sama pises ze mas znamu ucitelku ...opytaj sa jej ci to je lahka skola ? ...... a nemaj prevratene hodnoty ok ? ... asi si zabudla ze kazdy clovek , cokolvek bude v zivote robit hoci aj vynajde liek na rakovinu musi najprv prejst zakladnou a strednou skolou ...kazdy musi prejst cez ruky ucitela ....cize by som toto povolanie nepodcenoval ....a celkovo mam v pi ...je sloboda prejavu nie ? ...mozem pisat co chcem ....ci sa to niekomu paci alebo nie ....
@nixxina a este co sa tyka toho mojeho prispevku @2 ...nezda sa mi aby som to podal primitivne ...skor tak ako to naozaj je ...ale ja viem ze dneska sa taky prejav nenosi ...dneska sa musi vyjadrovat jak kokotko aby ta ludia brali ....
@nixxina a este ze kde som napisal ze je niekto sprosty alebo hlupy ? .....len som napisal fakt ....proste vysoka sa za zrobit tak ze ides a vies ....alebo sa za zrobit aj tak ze sa pretrapis ..... tym svojim prispevkom som chcel poukazat na to ze naozaj sikovní ludia ziadny nulty rocnik nepotrebuju ....
@strommen2428 . to je taky ked dieta nema na to az tak v hlavke aby studovalo ...toto v preklade podla mna znamena ,ze je hlupy , nie??
akoze dobre ale podla mna ucitel by mal mat slusne vyjadrovanie a nie ako laznik.. ked budes mat dakeho hlupejsieho ziaka tak za nim prides s tymito nazormi cico ?
ano ucitel je dobre povolanie ale rozlisujeme ucitelov dobrych a zlych a to je rozdiel
@strommen2428 a keby nebola socialna praca tak kto sa zaobera vsetkymi tymi ciganmi a neviem cim no akoze ja by som to studovat nesla ale netrep ,ze je to zbytocna skola...akurat ,ze tam chodia ludia a da sa lahko vystudovat a co ?
na pravo sa tiez jebe statisice ludi a nikoho to netrapi
tebe zavesim vsetky tie pripady ktorymi sa zaoberaju na krk a odpadnes z toho
@strommen2428 pripravny je nato aby ta asi pripravil ked este nejsi nato dost pripraveny tam ist , prides z inej skoly kde si sa to neucil, a prides do 1 rocnika a mozes byt ovela lepsi ako ti druhi
@nixxina "to je taky ked dieta nema na to az tak v hlavke aby studovalo ...toto v preklade podla mna znamena ,ze je hlupy , nie??" ...prosim ta , neprekladaj si téo po svojom ....myslel som to presne tak ako si si to precitala ..... nema na to az tak v hlavke znamena ze mozno nie je az taky sikovny ako ten kto sa na tu medicinu dostane hned na 1 pokus bez pripravky .....nepovedal som ze ten co potrebuje ten nulty rocnik je hned hlupy .... presne na tom vznikaju nedorozumenia .... ze ja nieco poviem a dakt si to "preklada" po svojom ..... netreba ...ja ked nieco hovorim tak to hovorim tak aby si uz ludia nbic prekladat podla seba nemuseli .......................
ked budem mat "hlupejsieho" ziaka ..... no ja viem ze existuju vselijaky ludia , od 1 do 4 ....sak to je normalne ....ale aj na tu 4 musim vidiet zaujem ..... kto to bude mat absolutne na haku ten u mna rychlo skonci a zopakuje si rocnik ....
co sa tyka tej socio .... jasne milion nam treba tych soc pracovnikov .... bola si uz dakedy na urade ? ...robia az neuveritelne 4 dni z celeho tyzdna ...aj to tak ze od dajakej 8 do 12 potom pauza do 1 a potom su tam do 4 ...no neskutocne sa orobia darmozraci .... a kto povedal ze ciganov treba riesit ( ale to je na dlhsiu debatu ....a nechcem sa tu o tom proste dalej rozpisovat bo by ste ma tu este oznacili za rasistu ...)
a ku kvlaite tej skoly ? ..... no co poznam ludi z mojho okolia tak tam "studuju" taky co mali vazne problemi zvladat ucivo na strednej odbornej skole ....takze to hovori uz samo za seba ........................
a ze ci ma nejebe pravo ? .... jasne ze hej ale nebudem tu pindat bo potom sa ozve dakto ze nic nerobim len na kazdeho jebem ....a aj tak ..je to ich vec .... mas pravdu ze netreba tolko pravnikov kolko vychadza z vs ....ale ich problem ...ich cesta povedia na urad prace ...nie moja ......thats all
@juro92 viem naco je pripravka ....ale pripravka este stale nie je istota ze tu medinu aj budes studovat ...........a dalej ..neviem preco prave karlovka ...aha neni to moja vec ...ale aj na slovensku mame dobre lf ...kde by sa mozno dostala skor ako na karlovu .....ale dobre
@strommen2428 ale dobre aj do mna si jebal ,ze som hlupa pritom ma nepoznas takze co ti mam na to povedat... zato, ze zdravotna podla mna nieje bohvieco si urobil skandal pricom to bol len moj nazor
no ano plno skol je zbytocnych a ked chce niekto len titul tak nech tam ide mne je to jedno, mna by napr na soc. pracu nedostali ani keby mam titul za rok...
no vidis boze pri tebe budu ti ziaci trpiet
no ja by som ta neoznacila za rasistu kedze mam na tu vec strasne zly nazor...ale keby sa to neriesilo je to este horsie ako je a boli by sme vyhnani z krajiny cochvila nimi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@etelnair ..dvojodbor hist. - geo.
keby studujes doktorat mediciny neberiem ti to ... ked chces byt ucitel tvoj problem, lenze kazdeho len kritizujes
akoze dobre ale podla mna ucitel by mal mat slusne vyjadrovanie a nie ako laznik.. ked budes mat dakeho hlupejsieho ziaka tak za nim prides s tymito nazormi cico ?
ano ucitel je dobre povolanie ale rozlisujeme ucitelov dobrych a zlych a to je rozdiel
na pravo sa tiez jebe statisice ludi a nikoho to netrapi
tebe zavesim vsetky tie pripady ktorymi sa zaoberaju na krk a odpadnes z toho
ked budem mat "hlupejsieho" ziaka ..... no ja viem ze existuju vselijaky ludia , od 1 do 4 ....sak to je normalne ....ale aj na tu 4 musim vidiet zaujem ..... kto to bude mat absolutne na haku ten u mna rychlo skonci a zopakuje si rocnik ....
co sa tyka tej socio .... jasne milion nam treba tych soc pracovnikov .... bola si uz dakedy na urade ? ...robia az neuveritelne 4 dni z celeho tyzdna ...aj to tak ze od dajakej 8 do 12 potom pauza do 1 a potom su tam do 4 ...no neskutocne sa orobia darmozraci .... a kto povedal ze ciganov treba riesit ( ale to je na dlhsiu debatu ....a nechcem sa tu o tom proste dalej rozpisovat bo by ste ma tu este oznacili za rasistu ...)
a ku kvlaite tej skoly ? ..... no co poznam ludi z mojho okolia tak tam "studuju" taky co mali vazne problemi zvladat ucivo na strednej odbornej skole ....takze to hovori uz samo za seba ........................
a ze ci ma nejebe pravo ? .... jasne ze hej ale nebudem tu pindat bo potom sa ozve dakto ze nic nerobim len na kazdeho jebem ....a aj tak ..je to ich vec .... mas pravdu ze netreba tolko pravnikov kolko vychadza z vs ....ale ich problem ...ich cesta povedia na urad prace ...nie moja ......thats all
no ano plno skol je zbytocnych a ked chce niekto len titul tak nech tam ide mne je to jedno, mna by napr na soc. pracu nedostali ani keby mam titul za rok...
no vidis boze pri tebe budu ti ziaci trpiet
no ja by som ta neoznacila za rasistu kedze mam na tu vec strasne zly nazor...ale keby sa to neriesilo je to este horsie ako je a boli by sme vyhnani z krajiny cochvila nimi