Mám kamošku ktorej je 23 a chodí s mužom presne o 20 rokov starším, čiže jemu je 43. Ked mi ho predstavila bola som v úžase. Ten chlap vyzerá na 30! Ona mi vravý aký je úžasný, milý, klape im to aj v posteli atd... Ale ľudia sa na nich pozerajú škaredými
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Je to vyslovene vec ich dvoch.
Ty môžeš mať len svoj názor.. nech ti pane bože nenapadne ju od toho odhovárať alebo niečo podobné.
na môj osobný vkus je to fujky, ale keď vyzerá na 30, tak ok, to by som ešte zniesla ale vlastne... asi nie no, neviem, záleží od konkrétneho jedinca
a asi by som tej osobe povedala niečo v tom zmysle, ale určite by som ju neovplyvňovala a nevnucovala jej svoj názor
jedine že by mala 15, vtedy by som si hlavne o tom ujovi myslela, že je psychicky v nejakom probléme.
podla mna je to normalne ked sa maju radi
Vieš, toto je typická vlastnosť Slovákov ..pozerať sa do cudzieho dvora, napriek tomu, že na svojom máme bordel..