a k teme tusim ze nejaky je, vlastne viem ale neviem si spomenut
aha viem, burn in hell urcite milionkrat radsej od dimmu borgir ako od twisted sister....a este people are strange radsej od johnny hollow ako od the doors (nebite ma a za to ide @narazuvzdornaa -ej ze je mighty a taku paradnu bohom zabudnutu kapelu jak johnny hollow objavila
a este nejake su urcite ale nespomeniem si, od northern kings by sa nasli dake urcite lebo hietalove prevedenia tiny turner su stravitelnejsie jak original myslim
@etelnair ci neviemco neviemcoho ci sila krokov? toto sa vsetko zostara! mladost je tuzba ziva po krase je hlas nebesky v zemskom ohlase je anjel v prachu zaviaty!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
ale je ich určite viac
akoze neni kebyze je toto povodna verzia ale takto je
Hard to say I'm sorry sa mi viac paci cover od Westlife-u ako od neviem koho
Hallelujah sa mi paci viac od Johna Cale-a, neviem original
Last Christmas sa mi viac paci od Ashley Tisdale ako je original
a ja neviem vela je toho
ale ja som toto pocula ako prve (teda pocula som to skor od sonaty ako od scorpions) tak mi to aj tak normalnejsie znie
to my co kvitneme v mladosti...
uz si setris na pohreb dufam
aj napr na all apologies, where is my mind, bigmouth strikes again, across the universe...
aha viem, burn in hell urcite milionkrat radsej od dimmu borgir ako od twisted sister....a este people are strange radsej od johnny hollow ako od the doors (nebite ma a za to ide @narazuvzdornaa -ej ze je mighty a taku paradnu bohom zabudnutu kapelu jak johnny hollow objavila
a este nejake su urcite ale nespomeniem si, od northern kings by sa nasli dake urcite lebo hietalove prevedenia tiny turner su stravitelnejsie jak original myslim
tak napr:
Teším sa z vás!
Na toto som práve natrafil. Ani neviem, že také dačo existuje.
(Ale myslím, že také Blinded by Fear ma viac zaujalo v covere ako origináli)
Proste naj! Podľa mňa lepší než originál
rolling in the deep v podaní Linkin Park-u je u mňa naozaj lepší ako orignál
a morituri te salutant od jarka nohavicu.
napr.
A vlastne vsetko od Alexa Goota! strasne rada ho pocuvam
toto je moja srdcovka ale len ako cover
a kopec kopec dalsich
a este jedna z ineho sudka
alebo
alex
a toto je dokonalé úplne
a páči sa mi to aj vo verzií, čo spravila Metallica
a tu je originál (náhodou tiež nie je zlý )
a hneď ma napadne
lebo ja milujem Daronov hlas úplne najviac na svete ♥
intro ♥
once again.