Je momentálne nejaká reklama, ktorá vás zaujala resp. nejaká s dobrým nápadom?
Ako trávite čas počas reklamy? Využívate ju na odbehnutie od televízora alebo len znechutene ostanete sedieť a nadávate? Pozeráte ešte filmy v TV alebo len prostredníctvom počítačov a dvd?
mám rada reklamy na kofolu a cocacolu a potom ešte na to auto (neviem ktoré) s tou smrťkou je dobrá aaaa ešte tá na Tullamore Dew, kde spievajú tí chlapi
páči sa mi nová reklama od Kooperativy z motýľom (aj keď neviem či už je v telke), potom nové reklamy od Lidlu (pôsobia príjemne a zlepšujú meno spoločnosti), nápadom sú podobné jednej pár mesiacov starej reklame od Oringu.
A vo Veľkej Británií beží/bežala kampaň T-mobilu pod názvom "parking ticket" ktorá je tak drsná a emočne podaná, že sa ju oplatí pozrieť,(nájdete na youtube).
ja mam napadite a origo reklamy rada, aj keby mali byt slovenske, ale v poslednom case ma ziadna nezaujala, akurat ma poburila jedna co bezi v telkach momentalne
a je dost divne ze ma z nej tak trha kedze ja s takymi vecami nemam problem
ale reklama na bylikovu kofolu, kde po tom co dostal gulu z odpovede v kabinete sa ziak s ucitelkou na seba vrhnu a sa tam dobre nepotrkomiluju, co je asi myslim trestne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
tááto je riadna ,, Slušná účasť, fakt slušná ! "
,,Bohužel on není já ..."
ak ide reklama, buď prepínam alebo sa idem hrať s mačkou.
a som rada, že je zase vianočná reklama na kofolu.. a ociii, bude mať aj také zahnuté zuby dohora?
a ešte sa mi páčia tie reklamy s Crewsom: Po-po-po-po-po-po-po-power!
a raz som strávila celé poobedie pozeraním reklám na Absolut ale tie v TV asi nedávajú.
A vo Veľkej Británií beží/bežala kampaň T-mobilu pod názvom "parking ticket" ktorá je tak drsná a emočne podaná, že sa ju oplatí pozrieť,(nájdete na youtube).
a je dost divne ze ma z nej tak trha kedze ja s takymi vecami nemam problem
ale reklama na bylikovu kofolu, kde po tom co dostal gulu z odpovede v kabinete sa ziak s ucitelkou na seba vrhnu a sa tam dobre nepotrkomiluju, co je asi myslim trestne
(a nie je to len tým, že TV pozerám minimálne)
a mimochodom, len mne sa zdá totálne odveci už miliónty rok púšťať tú istú reklamu?
(narážam na zlaté prasiatko. Prvý rok to bolo vtipné. Druhý rok aspoň milé. Teraz, ako som počula to chodí zas a už je to prinajlepšom otrepané)
- Pavol, totiž Peter.
ale inak