zijem v krasnej symbioze so svetom, tych co chcu mna nechcem ja, ten ktoreho chcem ja nechce mna. vybavene. ziaden cit opatovany, nikomu nie je ublizene.
Môj stupeň čarovnosti dosiahol takú úroveň, že sú do mňa zaľúbení úplne všetci. Vrátane mňa samého a to už je čo povedať, pretože pri výbere obdivovaného objektu som veľmi prieberčivý.
@n0win0u niet nad ten neprijemny pocit ked si uvedomis ze ta niekto stalkuje a je ti toho cloveka luto.. a potom si uvedomis ze ved aj ty stalkujes niekoho kto ta nechce, povies si fuck this shit a ide sa pit
Hlavu som mu už niekomu poplietla ale aj mne poplietli ,je to vyvážené ale či je do mňa niekto zaľúbený,to nemám šajnu btw,možno je to tak lepšie,lebo by so mňa môhla byť mrcha
Ja som bol dlho zamilovany do jednej baby ale potom mi zlomila srdce,a teraz (o mesiac neskor) som sa dozvedel ze ma miluje a tak sa pitam da sa znova zamilovat?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
áno, skôr nie.
ale zaľúbenosťou by som to nenazvala.
neodporúčam
ale inak ma trapi v tomto smere iba jedna osoba.
zijem si v maximalnej nereciprocite
@18 satku do sadku
a iní o ktorých neviem.. tiež dúfam, že nie ..
no ja city opätujem len jednému ^^
nejako sa vždy obídeme
A naozaj je ubohe ak si dotycny nevie uvedomit ze uz mam svoj zdroj stastia
Buc
Ak náhodou áno, veľmi úspešne to skrýva