Vec aa ma takto: v druhej polke mesiaca by chcela ist mama so mnou a o rok starsou sestrou na dovolenku. Najprv sme mali ist niekam kde sme este neboli, ale nakoniec to skonci asi len u Bulharska. Vyvalovacky na plazi mam rad aj pri bazene. Same jedlo a
Ja osobne uprednostňujem zážitky pred materiálnymi vecami. Takže by som si určite vybrala tú dovolenku. Ale zas podľa toho o akú vec ide. Ak ti je veľmi potrebná k životu. Resp. ja by som išla asi na tú dovolenku a zvyšné peniaze si aj počas roka zarobila
Pokial tá materialna vec sluzi nejakemu vyssiemu uzitku ako len "zabave" tak makaj ak nie tak si uzi dovolenku..
Dalsia vec ci to bude fajn s mamou a segrou
pokiaľ sa ti dá prerušiť brigáda na tých 10 dní, tak by som šiel s rodinou na dovolenku...predsa len je to to najdôležitejšie, čo máme...ak potrebuješ súrne tu vec, tak si myslím, že keď sú peniaze na dovolenku, tak by ti mamka teoreticky mohla požičať a potom by si jej ich vrátil
@6 akne je choroba a prerusit liecbu tymi hnusnymi silnymi liekmi je este horsie si myslim, nie si lekar a nevies, ci si mozes len tak halabala prerusovat uzivanie lieku
Na dovolenku chod, lieky ber aj nadalej, a slnku sa vyhybaj. Nie je to ideal ale da sa to. Aspon si oddychnes, zmenis klimu, a ako brigadnik nemozes byt nijak postihovany za to, ze tyzden budes prec Ved s tym clovek, co zamestnava brigadnikov, musi pocitat.
@luc.ka ale JA to neberem ako chorobu.. ale ako najvaciu picovinu prirody D
ako ak by som siel na dovolenku, tak smozrejme by som zasiel za lekarkou.. este ona bude musiet rozhodnut, ci mozem ist
ak by som siel na dovolenku, tak asi lieky by som prestal uzivat, lebo ono mám pocit, že je to nejaky brutalny liek, kedže som podpisoval nejaky papier o tom že nemam chodit na slnko a ze som za to zodpovedny ci co a k tomu mi dala este lekarka krem s UV faktom 50 (a to sa mam mazat aj vtedy, ked len tak idem po ulici)
a ako z brigady nemam problem odist a vratit sa, kedze tam nie je taky profesionalny postup
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Dalsia vec ci to bude fajn s mamou a segrou
a btw, na čo berieš lieky ak nie na chorobu?
a na akne su (akne neberiem ako chorobu
@onetouch tu vec chcem si kupit sam, chcem sa citit tak samostatnejsie
Na dovolenku chod, lieky ber aj nadalej, a slnku sa vyhybaj. Nie je to ideal ale da sa to. Aspon si oddychnes, zmenis klimu, a ako brigadnik nemozes byt nijak postihovany za to, ze tyzden budes prec Ved s tym clovek, co zamestnava brigadnikov, musi pocitat.
ako ak by som siel na dovolenku, tak smozrejme by som zasiel za lekarkou.. este ona bude musiet rozhodnut, ci mozem ist
ak by som siel na dovolenku, tak asi lieky by som prestal uzivat, lebo ono mám pocit, že je to nejaky brutalny liek, kedže som podpisoval nejaky papier o tom že nemam chodit na slnko a ze som za to zodpovedny ci co a k tomu mi dala este lekarka krem s UV faktom 50 (a to sa mam mazat aj vtedy, ked len tak idem po ulici)
a ako z brigady nemam problem odist a vratit sa, kedze tam nie je taky profesionalny postup