O pár dní,týždňov naskakujem na intrák Mladá Garda. 2-lôžková izba s internetom. Zaujímalo by ma niečo viac o tom, ako to tam vyzerá, čo sa týka nábytku. Ako sú na tom sprchy, kuchynka. Je tu niekto, kto je ubytovaný na tomto intráku? Prípad
bol som tam pakrat na izbe u roznych kamosov/siek...ako z intrakov v BA taky priemer, videl som horsie, videl som lepsie ... tie izbicky su utulne, trochu stary nabytok uz ... tie sprchy a tak no, nic moc,
ide o to, ze aku izbu vychytas, to plati vseobecne na starych intrakoch, ze zalezi od predchadzajucich majiteloch a Garda je starsia, este moji rodicia tam byvali, (bol som tam mimochodom na akcii co robili, lebo boli v TLIS a podobne) ... ale inak okolie, tie kurty, ihrisko, draha, to je riadne pekne a tipujem, ze si tam chodi podvecer vela ludi zabehat na drahu
nahodou garda je dobry intrak, teda aspon ja som bola spokojna...postupne sa vymiena nabytok na jednotlivych izbach a tiez okna, zalezi od toho, kde mas izbu...a co sa taky kupelni, tak ta je na kazdej bunke a aj tie su fajn, pred par rokmi boli prerobene...a kuchynky na chodbach by mali byt funkcne, pred rokom dvoma ich prerabali...a jedalen a bufet su bohuzial mimo
@matwejo a co jej mam napisat, co ja mam s gardou?
neviem inac teda, ked sa uz mam vyjadrit, tak je to fakt o tom, co schytas, ci izbu s novym alebo starym nabytkom, spolubyvajucu a tak ...
naposledy som tam bola u kamosky po nejake veci do skoly, byvala na jednotke s novym nabytkom a mala to tam fakt nadherne. inac nemam ani tusenia co tam ako funguje
@lampasik no schytala som 2lôžkovú izbu v E bloku, nečakám hory-doly. počula som o tom, že tie kúpeľne rekonštruovali. čo sa týka bunky, tvoria ju vždy len dve izby?
@majusssska jednotky sú vysoko luxusné. nám, ako prvákom, boli k dispozícii len dvojlôžkové izby. rezervovala som si izbu v E bloku, ak v tom vymieňaní nábytku postupujú v abecednom poradí blokov, mám tušáka, že ten nový nábytok ma tento rok ešte obíde
@katkaowl hned pred intrakom je hlavna cesta, chodia tam elektricky a aj autobus, ale k chemickej aj stavebnej, celkovo k STU sa dostanes elinou, je to tusim presne 6 zastavok cize do 8 minut si tam, bez obav a elektricky chodia dost casto. Vzdy su ale strasne plne, v spicke, kvoli intraku hlavne a nerada chodim na ten smer :d
@katkaowl tak tak, ak mam dobre informacie, tak na Ecku je urcite stary nabytok a ohladom @9 jasne, ze mozes chodit peso ale rovno pred gardou stoja elektricky
@katkaowl ano bunku tvoria vzdy dve izby a co sa tyka bloku E je tam stary nabytok, ale nie je to take strasne, staci si to len pekne zariadit a aj stary nabytok vie vyzerat pekne
@lampasik s tym zariadením to uz plánujem, ešte som sa chcela spýtať, či nevieš, ako je to napr. s kanvicami, dajú sa v pohode priniesť a používať alebo robia nejaké problémy?
@tancu opláca sa tam vôbec kupovať nejaká autobusová permanentka alebo niečo také, keď je mizivá šanca, že sa tam ráno pôjde so všetkými študákmi tlačiť aj revízor?
@katkaowl s kanvicami je to v pohode s tym sa nerobia problemy...akurat viem, ze varice su zakazane, ale az ti ho nenajdu, tak to tiez nie je nejaky problem, vela ludi ho ma
@katkaowl urcite hej...nahoda je blbec. Ak sa ale velmi a casto po meste nebudes pohybovat MHD tak ti je predplatena alektricenska zbytocna. Cvakaj si jednorazovo listky, na 15 minut stoja myslim 35 centov
@tancu v ktorom si vlastne ročníku? ďakujem za radu, myslím, že po meste sa moc električkou premávať nebudem. ešte by ma zaujímalo
(ak si vôbec študentkou fchpt) , či sú prednášky a cvičenia v budovách roztrúsené po celej BA alebo sú vždy všetky v hlavnej budove na Radlinského ulici?
@majusssska odbor máš aký? hľadala som niekoho, koho sa spýtať, ako je to tam s tou telesnou, čo by bolo najlepšie vybrať si, je tam k dispozícii aj spinning? niečo som o tom už čítala, no rozmýšľala som aj o plávaní
aj ja mám tú medicínsku, snáď tam nebude fyzika mojím kameňom úrazu - mám totiž vážne obavy. ako je to vlastne s voľným časom? v prváku si nejaký mala? počula som totiž, že vo vyšších ročníkoch to už nehrozí. to je ale asi rôzne, čo sa každého týka. a prepáč, ak ťa toľkými otázkami príliš otravujem, stačí ma stopnúť.
volny cas, co ja viem, najhorsie su vstavacky na siedmu urcite
kamenom urazu nebude nic, ak budes mat dobrych ucitelov-ked zacnes, mozes mi napisat koho na com mas a poviem ti, ci sa oplati chodit na prednasky, pripadne ku komu je lepsie ist na cvika
@katkaowl na E-bloku je starý nábytok, toto leto sa vymieňalo H-čko, možno v lete príde rad aj na E-čko, plastové okná sú už myslím na celom internáte. Jedáleň sa zatiaľ ani nechystá, ale dá sa stravovať na Jura Hronca/ Bernolák / na Račianskom mýte. Električenka pre študenta stojí 13 €/mesiac a už som stretla revizóra aj v nacpatej električke ráno.
Ak prídeš do stredy budúceho týždňa, tak na ubytovacom ťa ubytujem ja , ak si už neprišla teda
tu telesnu si mozes vybavit ako budes chciet napriklad mne dali plavanie na piatok..iba hodina plavania...tak som si u gynekologa vybavila papier ze nemozem plavat a chodila som na miesto toho na spining..pecka s peknym profakom ..a stvrtok som uz cestovala domow ..dufam ze si budem moct rozvrh poposuvat aj tento rok hh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
bol som tam pakrat na izbe u roznych kamosov/siek...ako z intrakov v BA taky priemer, videl som horsie, videl som lepsie ... tie izbicky su utulne, trochu stary nabytok uz ... tie sprchy a tak no, nic moc,
ide o to, ze aku izbu vychytas, to plati vseobecne na starych intrakoch, ze zalezi od predchadzajucich majiteloch a Garda je starsia, este moji rodicia tam byvali, (bol som tam mimochodom na akcii co robili, lebo boli v TLIS a podobne) ... ale inak okolie, tie kurty, ihrisko, draha, to je riadne pekne a tipujem, ze si tam chodi podvecer vela ludi zabehat na drahu
neviem inac teda, ked sa uz mam vyjadrit, tak je to fakt o tom, co schytas, ci izbu s novym alebo starym nabytkom, spolubyvajucu a tak ...
naposledy som tam bola u kamosky po nejake veci do skoly, byvala na jednotke s novym nabytkom a mala to tam fakt nadherne. inac nemam ani tusenia co tam ako funguje
jooo inak na kuchynke som dvakrat fajcil cigaru a bol varit vino, tie su pekne, aspon ta na ktorej som ja bol
(ak si vôbec študentkou fchpt) , či sú prednášky a cvičenia v budovách roztrúsené po celej BA alebo sú vždy všetky v hlavnej budove na Radlinského ulici?
Prednasky su len na radlinskeho. Nepocula som ze by boli aj inde...
Je tam vela prednaskovych sal
co ja viem, telesnu vobec neriesim su tam rozhodne dolezitejsie veci ako telesna, ale hej, je aj spinning a prvaci maju povinne plavanie
kamenom urazu nebude nic, ak budes mat dobrych ucitelov-ked zacnes, mozes mi napisat koho na com mas a poviem ti, ci sa oplati chodit na prednasky, pripadne ku komu je lepsie ist na cvika
Ak prídeš do stredy budúceho týždňa, tak na ubytovacom ťa ubytujem ja , ak si už neprišla teda