Diskusia, ktorú do rubriky Vysoké školy pridal používateľ adripaul, 27. februára 2008 23:07
INTEGRATÍVNE ŠTÚDIA HUDBY na FF v Nitre
1Zareaguj!Basawell TS10 ročné dievčatko, 29. februára 2008 14:41
inak, to nie je akreditovaný odbor... tak si to rozmysli
2Zareaguj!Adripaul TS24 ročný mladý muž, Prievidza, 3. marca 2008 18:34
je..aspoň, čo ja mám knihu na VŠ..tú najnovšiu, tak tam je ako akreditovaný..ale aj tak mi už padol termín..len by ma zaujímalo, že o čo som prišiel..
3Zareaguj!Jaaj TS26 ročná mladá žena, Bratislava, 20. marca 2008 15:20
tento program je akreditovany,len prechadza pod inu fakultu. ale akreditaciu ma!!!
4Zareaguj!Studentka1 TS26 ročná mladá žena, Nitra, 20. marca 2008 16:21
No tento odbor existuje,ja tam studujem, je akreditovany, ale iba bakalarske studium, na magisterskom sa len pracuje. Vymazali poziadavky na prijimacie skusky, lebo prave prechadza z FF na PF, takze to tam nie je doriesene. Pracuje sa na novej stranke, tam sa snad dozviete viac...
5Zareaguj!Adripaul TS24 ročný mladý muž, Prievidza, 23. marca 2008 23:08
Krista..akí inteligenti!! Ja som si tam neposlal prihlášku, len skrz to, že neviem čo tam budú za skúšky..!!
6Zareaguj!Jaaj TS26 ročná mladá žena, Bratislava, 27. marca 2008 14:17
prijimacky budu z teorie hudby a talentovky-hra na hudobnom nastroji alebo spev. nic vazne ani tazke pre cloveka, ktory sa hudbe troska predtym venoval.
7Zareaguj!Adripaul TS24 ročný mladý muž, Prievidza, 28. marca 2008 20:41
A to hra na hudobnom nástroji, abo spev..sa môže fakt vybrať?? Neni to podmienené obojím..?? Ten spev musí byť??
8Zareaguj!Jaaj TS26 ročná mladá žena, Bratislava, 28. marca 2008 20:59
strasili aj nas,ze oboje, ale nakoniec chalani si mohli vybrat, ktori spievat nechceli.tí hrali .
9Zareaguj!Adripaul TS24 ročný mladý muž, Prievidza, 29. marca 2008 18:57
Ta to možno o rok skúsim...
Velice dík za info..
Inak ty tam chodíš??
10Zareaguj!Studentka2 TS25 ročná mladá žena, Trnavský kraj, 2. apríla 2008 19:37
JA tam tiež študujem.Spev aj Hra na nástroji sú na skúškach.Spev-1 ľudová pieseň, a zisťujú rozsah a iné záležitosti...Ale dôležitejšia je tá hra na nástroji, Spev je vedlajši a netreba si z toho robiť nič- ja som tiež predtým nespievala ako ostatní co tam boli...
11Zareaguj!Adripaul TS24 ročný mladý muž, Prievidza, 4. apríla 2008 20:37
Studenka1,2..Koľký rok tam študuješ?? Čo tam takého zaujímavého robíte?? Chodíte aj do nahrávacieho štúdia..??
12Zareaguj!Studentka1 TS26 ročná mladá žena, Nitra, 5. apríla 2008 20:17
Ked som bola v prvom rocniku, chodili sme do radia, ale tento rok sa nam to akosi nezadarilo. Tam sme boli aj vo vysielani. Tento rok mavame hodiny, v "nahravacom studiu" da sa povedat, je tam aj predmet ktory sa toho tyka. Avsak treba podotknut, ze predmetov je velmi vela, a niektore su totalne nepotrebne, teda vacsina.
13Zareaguj!basawell TS10 ročné dievčatko, 3. augusta 2008 22:49
No len upresním, že to, že je neakreditovaný tak to znamená že je len do bakalára.. amen
a sme sa pochopili
14Zareaguj!mlienka TS22 ročné dievča, Liptovský Hrádok, 6. septembra 2008 19:54
a o co vlastne ide na tej skole?co sa tam vlastne ucite.....lebo neviem najst skoro ziadne informacie o tom
15Zareaguj!beergarden TS22 ročné dievča, 6. októbra 2008 22:32
a ti, co ste sa tam dostali ste chodili niekam na zusku? ako dlho?...or ako ste sa vlastne pripravovali?
16Zareaguj!marsellino TS23 ročný mladý muž, Partizánske, 8. novembra 2008 14:00
Studentka1 ahoj a do kedz treba poslat prihlasku na tu skolu
17Zareaguj!student0 TS28 ročná mladá žena, Nitra, 22. januára 2009 17:03
POZOR! chcela by som upozornit vs. uchadzacov o tento odbor. Nerobte to!odbor nema akreditaciu na magistra a zrejmä ani nebude.su tam velke problemy,zmatky,naozaj sa to neoplati.je to len strata casu!organizacia tejto univerzity ma vazne nedostatky,na ktore doplacame my-studenti!
18Zareaguj!kubik554 TS22 ročný mladý muž, Sabinov, 27. januára 2009 18:03
ahoj... chcem sa spytat že co sa tam ucite, co z toho odboru vlastne mam, či je to tažka škola, ako sa vam pozdava? lebo ma strasne zaujima pojem akustika nahravanie študium zvukova technika hra na gitare, base, husliach, a teoria hudobnej vychovy Zuš... prosim o info... už si tam posielam prihlašku...diky
19Zareaguj!student0 TS28 ročná mladá žena, Nitra, 30. januára 2009 16:31
kubik:z akustiky je len 1 semester a je to len akysi zaklad fyziky,s akustikou to nemalo vobec nic spolocne.vybera sa tam hra len na jednom hud. nastroji,basa sa nevyucuje.vyucuje sa hudobna teoria,ale samozrejme zlozitejsia ako ta na ZUS.je to dost zamerane na dejiny hudby a na klasicku hudbu.ale ako som pisal,magisterske studium nie je na tomto odbore mozne.skôr by som sa poobzeral po Zvukovej skladbe na VSMU.
20Zareaguj!studentka75 TS26 ročná mladá žena, Nitra, 2. februára 2009 19:42
ahojte, ja tam tiez studujem, je pravda ze mgr. zatial nie je, ale pracuje sa na tom, daju sa dat aj dva nastroje, ja to tak mam a nie je s tym problem
21Zareaguj!student0 TS28 ročná mladá žena, Nitra, 15. februára 2009 10:30
studentka75,lenze on sa pytal aj na basu,tu mas ako predmet??no zaujimave...asi nejaka novinka
na magistrovi sa pracuje,lenze vsetko bude uz na Pedagogickej fakulte a tam to velku uroven nema..ale je to na kazdom,ci sa necha zlakat..
22Zareaguj!studentka75 TS26 ročná mladá žena, Nitra, 21. februára 2009 21:45
student0, o base som nepisala nic, ta sa nevyucuje, je kazdeho vec ci tam pojde alebo nie, aj ked je pravda, ze je tam dost velky bordel co sa tyka predmetov a tak
Tiež Vysoké školy
- 1 Marketingová komunikácia reklama, UKF?
- 2 ERASMUS - mobility študentov.
- 3 Máte niekto skúsenosti so študovaním ,,Súdnej psychologie,,?
- 4 Akú mám šancu dostať sa na medicínu?
- 5 Strom má vždy... ?
Nové v Vysoké školy
- 1 Sú tu nejakí ľudia zo Žilinskej univerzity?
- 2 Matematika
- 3 Energeticky auditor
- 4 Bez nadpisu
- 5 Pokracovanie v stúdiu-oplati sa?
Banská Bystrica, Bratislava, Humenné, Košice, Michalovce, Nitra, Poprad, Prešov, Prievidza, Trenčín, Trnava, Zvolen, Žilina »
Zahraničie: Brno, Ostrava, Praha, Srbsko, USA
Pravda.sk • BIRDZ.SK • Avízo.sk • Varecha.sk • Pivnička.sk
© 2000-2011 PEREX, a.s. a autori obsahu. Všetky práva sú vyhradené. BIRDZ® je ochranná známka.
Založil a vytvoril Tomáš Abaffy v roku 2000. Od roku 2008 člen skupiny PEREX, a.s.
Zareaguj!adripaul TS24 ročný mladý muž, 27. februára 2008 23:07
Študuje tam niekto?? Neviete, z čoho sú tam prijímačky, bo debili jebnutí vymazali podrobné info o tomto štúdijnom programe..