Pozerava niekto tento serial?Je to o dvoch bratoch Semovi a Deanovi,ktory hladaju svojho otca a na ceste natrifaju na rozne prisery a duchov..Davaju ho v sobotou a nedelu okolo pol noci niekedy aj neskor..Je to celkom dobry serial len skoda ze ho davaj
Hrozba z temnoty to je a ja to pozeravam, aj ked to nieje az taky fascinujuci serial ako ine, ktore su moje oblubene, ale paci sa mi... ani neviem preco... sa pri tom dobre zaspava
je tu super serial ale ja ho nekukavam na markize bo dost neskoro..ja radsej na madarskej tv bo tam myslim ze uz 3seria....ale nebojte ja som pisala mail do markizy nech ten serial davaju skor...a ked chcete prispiet tak tam napiste aj vy...ok??vela stastia...:Đ
tak tento srial si vzdy rada pozriem...aj ked ten vysielaci cas je odstrasujuci..ale preto vymysleli mudri ludia video a dvd rekorderi... a tiez musim povedat , ze chalosi su chrumkavy... na zahriznutie... a kto som nou nesúhlasy tak nech sa nehlasi...
Supernatural je moj najoblubenejsi serial Dean je moja oblubena postava, mimochodom by ma zaujimalo, ci existuje dievca, ktorej by sa ta postava nepacila
Inak, uz skoncila 3. seria ( btw. skoncila velmi smutne ale nikomu nebudem nic prezradzat ) a na september je ohlasena 4. zrejme uz posledna.
Ak by niekto mal zaujem viem poslat linky na torrenty.
Milujem ten serial uplne ze najviac zo vsetkych serialoch akurat ze mi chyba napetie.Mna len tak nieco nerozhodze ale chalani suuuu uplne ze naaaaaj super...
milujem too nie je to az taky uzasny serial so vsetkym ale jensek ackles(dean) je neodolatelny! takze to pozeram kvoli nemu hlavne. ale ta stvrta seria sa mi nepaci az tak ako tie ostatne. dean je tam nejaky vaznejsi nez predtym ale tesim sa potom na piatu seriu(ktora vraj nemusi byt posledna- jensen a jared maju podpisane zmluvy na 6 rokov(1 rok=1 seria).. no nemusi to nic znamenat) ktora ma na CW premieru asi nejakeho 10.9.2009
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale chalosi su strasne zlaty a uplne ich zerem jaky kamosi sa z nich stali..proste su skvely!
Inak, uz skoncila 3. seria ( btw. skoncila velmi smutne ale nikomu nebudem nic prezradzat ) a na september je ohlasena 4. zrejme uz posledna.
Ak by niekto mal zaujem viem poslat linky na torrenty.
Sam and Dean, Foreveeeer !