o rok a pol maturujem.. a chcela by som ísť na herectvo.. najlepšie do BB.. alebo neviem..kde je lepšie? a čo mi na to treba? z čoho by som mala ísť maturovať? prosím poraďte mi čo najviac.. ďakujem..
na herectvo sa nevyzaduje maturita z nejakych konkretnych predmetov...je jedno z coho budes mat maturitu..hlavne ze ju budes mat...a robia sa talentovky..spev, herectvo, tanec...v minulom roku bolo v BB priblizne toto: 1. kolo prijimaciek sa kona formou konkurzu. uchadzac sa prezentuje kreaciou podla vlastneho vyberu, slovom , pohybom, tancom, spevom...t.j. prednes monologu, prednes poezie(slovensky autor), spev (povinna ludova piesen), pohybova etuda. 2. kolo prijimaciek - overuje sa psycho-fyzicka dispozicia, na ktorej je zalozena kultivacia hereckej profesie: bezchybna vyslovnost, vnimanie partnera v dialogu, improvizovanie na podmet partnera a rezisera, 100% -ne ovladanie textu nastpamat....dokonca sa pise aj vedomostny test zamerany na vseobecny kulturny rozhlad... tot vse, co ti mozem zdelit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov