Faramcia alebo medicina po ukonceneni Bc. studia na STU FIIT
Zdravim vas,
studujem pocitacove a kominikacne systemy a siete na Fakulte informatiky a informacnych technologii na Technickej univerzite v Bratislave. Tento rok som tretiak a mal by som skoncit bakalara. Problem je v tom,ze ma informatika ne
No keď tam chceš ísť, musíš myslieť na to, že to je diametrálne odlišné, hlavne čo sa týka učenia sa. Na oboch tých školách, čo si uviedol sa treba učiť kvantá teórie. A pokiaľ viem, na FIIT je toho oveľa menej. Tak aby si s tým nemal problém.
A ešte sa čudujem, že si tam tak dlho vydržal, keď ťa to nebavilo
myslim,ze by mi to stalo za to,ja som zvyknuty na fiit takisto na kvanta teorie spolu s logickym pochopenim tej teorie,sice ano fiit je o nieco inom,ale chemia a biola mi nerobili problem...tiez lutujem,ze som neodisiel hned po prvom rocniku hoci som rozmyslal nad takym riesenim,myslel som si,ze ma to oslovi,ze je to len prvy rocnik,ale neoslovilo,nejako to nie je moja parketa
no to si naozaj mal odísť skôr, síce veľa rokov ešte nemáš, ale asi budeš musieť za to bakalárske štúdium platiť, lebo štát platí len jedno bakalárske a jedno magisterské alebo inžinierske štúdium v štandartnej dlžke.
ale ak to naozaj chceš, tak to skús, ja osobne tieto odbory neštudujem, ale poznám pár ľudí, dá sa to zvládnuť, len je tam viac učenia ako na iných odboroch, takže treba počítať s tým, že sa treba aj dosť učiť aj počas semestra, nie iba v skúškovom.
presne to je na tom co ma od toho odradza,ze za to musim platit ...myslim si,ze je to dost nefer voci vsetkym,ktori sa chcu vzdelavat...som dost zmateny z toho,ze co mam robit,snad cas mi to ukaze...co sa tyka toho ucenia,tak som si vedomy toho,ze budem sa musiet ucit cely semester u nas to zacina hned prvym tyzdnom,plno zadani,projektov,zapoctov takze tychto veci sa nebojim som uz na to zvyknuty,ze soboty a nedele travim pri programovani pri pocitaci...aj tak dakujem vsetkym co sa vyjadrili,dufam,ze sa mi to podari vyriesit,drz sa vsetci a dufam,ze nebudete na tom tak ako ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
A ešte sa čudujem, že si tam tak dlho vydržal, keď ťa to nebavilo
ale ak to naozaj chceš, tak to skús, ja osobne tieto odbory neštudujem, ale poznám pár ľudí, dá sa to zvládnuť, len je tam viac učenia ako na iných odboroch, takže treba počítať s tým, že sa treba aj dosť učiť aj počas semestra, nie iba v skúškovom.
ale ak to človek naozaj chce, dá sa to zvládnuť.