Ja mam tiez v soboty prednasky bezne od 8 rana do nejakej 17:00-18:00, tak moze to byt pravda. Ale to je len jeden den v tyzdni, piatky mame len za obedom.
A ešte jedna otázka ak by sa dala, kontrolované samoštúdium je vlastne čo? Že zostanem doma a učím sa, alebo že mám skúšku z toho čo som sa mala naučiť mimo prednášok? Ďakujem 0:)
My mame tiež na externom soboty od 8:00 do 20:00 ale keď sa skrátia prestávky tak vypadneme domov okolo 17:30 Piatok začíname zvyčajne od 15:00 do 21:00
Aspon ja som to mal tak, ze v tom rozmedzí boli predmety a ale mohol si zacat/koncit skor/neskor to uz záležalo ako ti to vyslo, tiez si mohol mat skolu napr od 7:30-13:00 a nasledne pokracovat az o 16tej a skončiť 19:30. Takze si myslim, ze aj v Trenčíne to bude podobne. No napriklad ja som realne mal aj vyučovanie od 07:30-19:30 piatok a sobotu ale to preto, ze som si dal zvacsa viac predmetov ako vacsinou
Napis radsej na studijne, mna na upjs prekvapili na externom tym, ze to dali na cely den v piatok a utorok a stredu doobeda daco tak nech nemas aj ty take prekvapko
Názory k téme
tvári sa, že má 3 roky
Oostende - Kappelmeister Birdzu
24 ročný chalan
Pod Tatrami v šenku
26 ročná žena
Břno
a ani byt tym prednasajucim co ma taky pracovny rozvrh :DDD
20 ročné dievča
20 ročné dievča
26 ročná žena
Břno