Dneska som bol na prijmackach na FPM predmet ekonomika a manazment podniku kde beru 400 ludi. Napisal som na 140 bodov je to bieda a som zo seba sklamany. Viem ze ma priamo nevezmu cital som si tu viacej clankov o tychto problemoch no mn
151 bodov inak nemáš šancu, ale ak máš šťastie ti pošlú ponukový list a jedne rok na externom vydržíš a potom sa dá prestúpiť, ale to posielajú skôr tým čo mali smolu, že mali nad 151 a bolo viac lepším ...
ahojte, no ja som bola na prijimackach na FPM vo stvrtok a tiez som bola strasne sklamana ked som si precitala, ze mam len 154, ale ked som sa potom pozrela na ten paprier s vysledkami, tak som v tej ucebni bola 12. naj (bolo nas tam asi 40) a v druhych ucebniach to bolo plusminus tiez tak, tak si myslim, ze ak mas 140 bodov, sancu na prijatie urcite mas. tych 151 bodov bolo treba po minule roky, teraz aj v pozvanke pisu, ze hranica nie je, minimalny pocet bodov sa urci tak ze vysledky zoradia a ked si vezmes ze vela ludi ani tych 100 nemalo a to ze dobrych par ludi sa ani nedostavilo, tak podla mna ak mas 140 bodov, mas sancu dostat sa medzi tu 400
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov