Mam na vas jednu otazku. Chceli by sme s partnerom po prve vyskusat pohlavny styk..beriem antikoncepciu ale neviem ci to staci je tie tabletky dostatocne ochrania telo pred tehotenstvom treba pouzit aj dvojitu ochranu(tabletky a kondom) abo stacia len tab
aha dakujem..lebo kamaratka mi hovorila ze ona by to neriskovala ze ona by aj tabletky aj kondom! ale partner mi hovoril ze to je zbitocne ked mam tabletky...
tabletky poskytuju 100% ochranu.. ale ja by som radsej pouzil kondom chrani ta aj pred chorobami ktore su dost nebezpecne... ale ak ho poznas a si si ista ze od neho nic nedostanes tak bez kondomu je to lepsie pre vas oboch..
ja beriem tabletky uz dlho a nikdy som sa na ne 100% nespoliehala, kondom ochrani pred chorobami, ale ak beries tabletky a nechces kondom tak si davajte pozor...
tak isto ako tabletky ne su na 100% tak ani kondom neni na 100%...a kludne sa ti moze stat ze ako ti zlyhaju tabletky tak aj kondom takze potom hold smola ...najlepsia ochrana je ked sa do teba nevystrieka loool
moja hlavne sa chram predtym, predcim chces ty, ak sa chces chranit pred neziaducim tehotenstvom, tak ber tabletky, ak pred chorobami, tak aj kondom pouzi.a staci ze si nachladena, alebo si mala nieco zo zazivacim traktom a ucinok tabletiek je znizeny.
odporucam aj tablets aj kondom.
Lucinkahc
mas pravdu ze ani jedno nieje 100%
ale ber to tak ze ak zlyhaju tabletky, mas este kondom, a naopak, a este som nepocul,hoci sa toa isto stalo, ze by zlyhalo aj jedno aj druhe naraz...
ved je zena a ak citi, ze po zdravotnej stranke nieje v poriadku tak si da ovela vacsi pozor, a nebude sa spoliehat na tabletky.
Toto je velmi diskutabilna otazka, pretože antikoncepcia ma 99,8% ucinok, ale stale tu je ista medzera ,kde moze aj hormonálna antikoncepcia zlyhať.Takže ked sa použije aj kondom ,musi to byt už faakt nebezpečne bezpečné Ja ale sex s kondomom nepraktikujem, jednak z toho dovodu ,že niči romanticke predohry, kým sa nasadí aj ma prejde chuť, a partner kondomy nerád.
hmm no ono ako chces ale ako povedala jedna nemenovana osoba: na co to prerusovat umelou pauzou kym si chalan nasadi kondom ked to nie je nutne? (navyse ked je chalan pripity, neskuseny, nervozny kym si ten kondom nasadi to moze este potrvaaaat )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
odporucam aj tablets aj kondom.
Lucinkahc
mas pravdu ze ani jedno nieje 100%
ale ber to tak ze ak zlyhaju tabletky, mas este kondom, a naopak, a este som nepocul,hoci sa toa isto stalo, ze by zlyhalo aj jedno aj druhe naraz...
ved je zena a ak citi, ze po zdravotnej stranke nieje v poriadku tak si da ovela vacsi pozor, a nebude sa spoliehat na tabletky.
a kludne sa môže stať že zabudneš zjesť tabletku... pukne kondom... tak potom už len tabletka po... kamoške sa to stalo preto to spominam...
ale da sa spoliehať len na tabletky a myslím že je to dosť bezpečné keď sa berú tak ako treba
Tabletky stacia, ale ked sa bojis tak aj kondom