maturujem sj,nos,dej,ang B2......aleee netusim co mam studovat....mam pocit ze s takymi predmetmi sa ani nic neda a ak aj da tak to nema uplatnenie a bohuzial bavili ma len tieto predmety.....existuju este vobec humanitne smery ktore maju buducnost?....da
právo, politológia, pedagogika, filozofia (hoci filozofia nemá nejaké extrémne uplatnenie), andragogika.
prečo si si vybrala také predmety, keď nevieš, čo s tým? akože ja som tiež nevedela pred rokom, čo s tými predmetmi, ktoré som si vybrala... uznávam... ale aspoň som mala predstavu o tom, čo by sa s tým dalo robiť a čo by ma z toho čo sa s tým robiť dá aj bavilo... preto som si ich teda vybrala...
hocičo humanitné, politológia, sociológia, etnológia, ....(pozri celú ponuku Filozofickej fakulty UK a budeš vedieť, čo tam všetko patrí) možno aj psychológia, tuším vyžadujú prijímačky z matiky, ale nie maturitu a má to aj perspektívu, najlukratívnejšie je asi právo.
takto.....nejaku tu predstavu som mala a boli to medzinarodne vztahy (dokonca v prahe) lenze dost neskoro som si uvedomila ze to bude nerealne...a tak ma chyta depka ze co teraz....vsetky ucitelky mi vzdy hovorili aby som sla za ucitelku (dokonca aj mama) ale ja sa tych dneskasich deti viac nez bojim....ved bez bejzbalky by som do triedy uz ani nevstupila....a zaujimalo ma ci aj vy nemate take predmety a co potom studujete
mám presne to isté a tiež netuším. skúsim sa dostať na masmediálku alebo reklamu alebo niečo také s kultúrou, estetikou. akurát že nemám žiadny všeobecný prehľad, tak som veľmi zvedavá, pod ktorým mostom s týmto skončím
chvalabohu vseobecny prehlad mam.....politika mam bavi ale je tu problem s druhym jazykom ktory som akokeby ani prakticky nemala.....a pritom keby som tu franinu vedela aspon o trochu viac tak uz makam na tlmocnicku alebo neviem kde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
prečo si si vybrala také predmety, keď nevieš, čo s tým? akože ja som tiež nevedela pred rokom, čo s tými predmetmi, ktoré som si vybrala... uznávam... ale aspoň som mala predstavu o tom, čo by sa s tým dalo robiť a čo by ma z toho čo sa s tým robiť dá aj bavilo... preto som si ich teda vybrala...
asi bude treba zapracovať kúsok na druhom jazyku, ale nemyslím, že by to bolo také nereálne ..
.. a podľa mňa je učiteľstvo najväčšia blbosť a rozhodne by som do toho nešla.