Ja svoju priateľku milujem, dieťa by som mal len s niekym koho maximálne milujem a dôverujem mu, rovnako by som miloval aj dieťa. Je rozdiel medzi partnerskou a rodičovskou láskou, takže na toto neviem odpovedať.
Tak ja ma na prvom mieste vždy dieťa, tak ma zaujímali aj vaše názory, ale rovno nedám. Dieťa mám mať s niekým koho milujem, súhlasím, ale keď sa dostanem do voľby jedného z nich si vybrať, tak by to bolo rozhodne vždy dieťa
kks v poslednom čase píšem furt to isté takže - to fakt záleží od toho dietata a partnera, keby bol moj partner náhodou ja neviem....... absolútny debil tak by som mala radšej dieťa a zas naopak
u mňa je hodnotový rebríček jasný - vždy bude pre mňa najviac znamenať chlap ktorého milujem, aj keby máme decko, pretože láska je u mňa na prvom mieste a po deťoch ani netúžim
Súhlasím s @chevro -m. Dieťa budem milovať rodičovskou láskou, ktorá sa chce starať a partnera partnerskou láskou, ktorá chce s niekým zdieľať všetky životné zážitky a pocity.
@kolini ja viem ako to myslíš neska som videla jedno strašne zlaté deco a neviem prečo, ale vždy, keď sa maličkým bábetkám zapozerám do očí a usmejem sa, tak sa začnú usmievať a škeriť milené to je pokial to je ticho a nič to nechce ale tak kým som mladá..myslím, že na to budem mať dosť času neskôr len na to by trebalo mať aj chlapa a ako sa poznám, tak skoro to nebude...
@anzu ale tak vieš, môže sa ti stať, že budeš mať s nikým koho miluješ dieťa (preto tvrdím, že som to asi nepostavila dobre , lebo mne je jasné, že je to iná láska, to je myslím, aj debilovi jasné, mala som dať asi modelovú situáciu ) lenže sa rozídete. dieťa ti prirodzene opstáva. Príde ďalší partner, ktorého budeš milovať snáď ešte viac, ako toho predchádzajúceho, ale ten tvoje dieťa neznesie. ,,Radšej nech padá k otcovi!" kto je teda dôležitejší ?
@dsimca jáj, tak... mne ani nenapadlo, že iný partner, ako ten, s ktorým to dieťa mám
Tak to by záležalo od situácie... či on proste nemá rád deti a nie je rodinne založený (síce takého by som si ako dlhodobého partnera asi nezvolila, ale povedzme), alebo či moje dieťa vymýšľa, lebo chce mamičku len pre seba a robí mu napriek. Ale pravdepodobne by som im nanútila, aby sa znášali a nechala si oboch aj tak
vždy musí byť na prvom mieste partner, s ktorým som dieťa počala.. inak sa vzťah pokazí. väčšinou sa stane, že keď sa ženskej narodí bábo tak si všíma len malé, po partnerovi už len húka hento mi pomôž tamto mi pomôž. v prvom rade treba milovať partnera. vždy. a pokojne ma za môj názor odsúďte.
ale keď sa partner začne cítiť zbytočný a prehliadaný, môže to začať akoby zvaľovať na to dieťa... že to dieťa kvázi prekazilo vzťah.. a potom to je už fakt celé zle.
tak zo mna sa decka rozplyvaju a tuzia po mojej spolocnosti.. aj keby som sa potopil na dno bazena, i tak by za mnou doliezali a strkali mi rucicky do ust a bili po xichte.. nenajdes? preco by nie?
keby som si mala vybrať medzi partnerom a dieťatom. Tak to bude rozhodne dieťa. Dieťatka by som sa nevzdala aj keby ma partner prosil na kolenách. Neho by som vyhodila a maličké by som si nechala. Bola by to obeta a veľka. Aj kebysom partnera milovala.
vidim, ze zatial sa tu uprednostnuje parner pred dietatom, ako chapem vas, ked som ja mala 18...tiez som videla len lasku disappointed:k chalanovi)....ked budete mat vlastne dieta, pochopite, ze je to vasa krv, ktora sa neda prestat lubit.....matka nikdy neprestane lubit vlastne dieta, zatialco u partnerov sa to stava(aj dost casto).....moja skusenost....lubim svoje dieta na rovnakej urovni ako svjoho muza, len odlisnou laskou (dieta amterinskou, muza partnerskou)......cize momentalne by som sa nevzdala ani jedneho, za nic na svete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Tak potom ti teda neodpoviem.
Ja svoju priateľku milujem, dieťa by som mal len s niekym koho maximálne milujem a dôverujem mu, rovnako by som miloval aj dieťa. Je rozdiel medzi partnerskou a rodičovskou láskou, takže na toto neviem odpovedať.
Pekny odjeb
a hej
@natashatko ja len, ze by si tak po roku od oplodnenia zmenila nazor
Tak to by záležalo od situácie... či on proste nemá rád deti a nie je rodinne založený (síce takého by som si ako dlhodobého partnera asi nezvolila, ale povedzme), alebo či moje dieťa vymýšľa, lebo chce mamičku len pre seba a robí mu napriek. Ale pravdepodobne by som im nanútila, aby sa znášali a nechala si oboch aj tak
ale keď sa partner začne cítiť zbytočný a prehliadaný, môže to začať akoby zvaľovať na to dieťa... že to dieťa kvázi prekazilo vzťah.. a potom to je už fakt celé zle.
tak zo mna sa decka rozplyvaju a tuzia po mojej spolocnosti.. aj keby som sa potopil na dno bazena, i tak by za mnou doliezali a strkali mi rucicky do ust a bili po xichte.. nenajdes? preco by nie?
i ked to asi nie je ideal..
U mňa má dieťa prednosť skôr ako partner. Žial, sú to kruté slová, ale je to tak.