Moja najlepšia kamarátka bude oslavovať krásnych 18.
Rozmýšľala som, že jej dám spraviť pohár s našou fotkou a k tomu nejaké venovanie, ale neviem, či to nie je málo originálne. Čo by ste jej kúpili vy (viem, že jej kamarát
@etelnair ja som dostala presýpacie hodiny... ktoré síce nemali žiaden hlbší zmysel, ale ja som to pochopila ako symbol toho, ako čas plynie a mala komplexy z toho, že starnem
Hmm ja má narodeniny dnes a dostala som od jednej kamarátky podľa mňa super darček, maličkosť,ale potešila maximálne Akoby značka auta s mojím menom na kľúče .. samozrejme,že začínam s autoškolou tak tematicky sa to hodí aj k tomu mňa poteší každá maličkosť a najviac sa teším pohárom som čajový závislák takže to závisí od danej osoby čo má rada a tak poznám ľudí čo sa potešia len drahému darčeku...
Ja som kamoške oblepila krabicu s našimi spoločnými fotkami a do vnútra dala to,čo jej bude pripomínať mňa.fotku v rámiku,kedze išla na vysokú,čokolády,horalky,lebo ich stále spolu jeme a pár citátov o priateľstve v tom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
mala som jeden úžasný bombový a najviac originálny darček, ale prišla mi naňho
@nikol545 už asi 4krát sa mi to....:´(
plus veľká nutelová torta s lentilkami!