juuuyha no dobrá otázka ale milka je najlepšia čokoláda a to akákolvek už som mala aj zlatú aj striebornú a najbližšie asiky zaútočím na bronzovú,.,., fakt len pri milke mi je jedno aká vlastne je,.,. a len tak medzi rečou ja fakt milujem čokoládku mnaaam juuuy ste mi narobili chúťky
29. to je mi ale zistenie ja osobne mám rada veľmi horké čokolády, takže sa držím toho, že čím viac percent, tým lepšia...
hej a teraz mi napadlo, že najlepšia je milka s kakaovým dezertom... hmmm yummi, yummi ale nie tá extra cacao, tá s KAKAOVÝM DEZERTOM aaach. aj tá karamelová stojí za hriech! všetky stoja za hriech!
inak, raz som počula, že horká rozplívajúca sa čokoláda na jazyku spôsobuje 4x väčšiu rozkoš ako bozkávanie sa s niekým tak u mňa určite!
horka belgicka 80 percentna (ale z tych slovenskych a ceskych a neviem este akych radsej mliecna, lebo z tej horkej mi je zle uz ked ju vidim...ani kakao tam neni, vlastne ani mlieko, tak co tam vlastne je potom...fuj)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
neni zla
29. to je mi ale zistenie ja osobne mám rada veľmi horké čokolády, takže sa držím toho, že čím viac percent, tým lepšia...
hej a teraz mi napadlo, že najlepšia je milka s kakaovým dezertom... hmmm yummi, yummi ale nie tá extra cacao, tá s KAKAOVÝM DEZERTOM aaach. aj tá karamelová stojí za hriech! všetky stoja za hriech!
inak, raz som počula, že horká rozplívajúca sa čokoláda na jazyku spôsobuje 4x väčšiu rozkoš ako bozkávanie sa s niekým tak u mňa určite!