tak ja nemam 70kg ale po pas vyzeram ako chuda baba (male prsia, maly pas) a smerom dole ako uz taka pribratejsia a dost sa mi to nepaci.. ked mam velku rit a velke boky nech mam aj nejake prsia, nech som aspon sumerna
@3 ked je chalan rozumny tak si take detaily krasy nevsima.. kto si hlada vztahy podla vzhladu tak pochybujem ze im to dlho vydrzi.. to sa len potrebuju prezentovat ako Barby a Ken
@lucy92 ale nechapem, preco. ved ked to priatelovi nevadi, moze ti aj cely svet vraviet, ze si skareda a tlsta neviem co... pokial je spokojny ON, nema zmysel to riesit, ne?
priemerna postava je podla teba cca 70 kg?? podla tabuliek je 70 kg idealna vaha pre mohutny typ postavy 180 cm zeny.
myslim, ze normalna baba (165-175cm), ktora ma 70 kg a male prsia musi mat velmi nestastny neforemny tvar postavy. ale zas neviem, co su pre teba male prsia. a tiez neviem, co je pre teba pekne. postava musi byt primerana a symetricka - v tom vidim ja krasu.
nabuduce by si mohol vlozit aspon ilustracny obrazok, ako mame hodnotit nieco podla tvojho kratkeho popisu?
@majstro22 nepoznam, nevidim, co na nu mozem hovorit? ak ti tu ludia schvalia, ze hekj mozes s nou chodit aj ked ma 70kg tak si s nou zacnes? zalezi ti na tom co si mylsia ini viac ako ty?
@35 ja vobec nie od takych mam daleko .. ale asi styl akym to napisal mi vyznel trosku inak ako sa zrejme na prvy pohlad malo pochopit tak som na to reagovala nasledovne
@whisper povedala som viac ako 170 ak je clovek vysoky je normalne ze aj vazi viac.. ak teda je predpoklad ze vrha nejaky tien
ale drzim sa svojho ze podla mna pri 170cm a 70kg to na postave tak nevidno pozri si modulacie nejake na nete kde ked pridas vahu a vysku tak ti ukaze ako clovek vyzera mozno budes prekvapeny ze nenajdes ziadne slony
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
nvm nvm či je tých 70 kíl priemerná postava
ako jasné, že keď ju má chalan rád, tak by mu váha nemala vadiť, ja len o tom, že čo je to priemerná postava?
co by si robil keby si zil v arabskej krajine kde zeny maju oblecene habity? by si ostal na veky sam
myslim, ze normalna baba (165-175cm), ktora ma 70 kg a male prsia musi mat velmi nestastny neforemny tvar postavy. ale zas neviem, co su pre teba male prsia. a tiez neviem, co je pre teba pekne. postava musi byt primerana a symetricka - v tom vidim ja krasu.
nabuduce by si mohol vlozit aspon ilustracny obrazok, ako mame hodnotit nieco podla tvojho kratkeho popisu?
zošli nám sem 1000ročnú vodu
A k téme, záleží na tom, v čom tých 70kg má, ak v tuku, tak to nebude pekné, ale nie je to uplne veľa ešte (záleží od výšky), čiže ťažko povedať
Takmer všetky dievčatá a ženy, ktoré poznám majú medzi 50 a 65kg...
a mam 70 kil asi a nic co by sa co i len podobalo muffin topu alebo sunkam na bruchu, cize podla vahy sa postava hodnotit ozaj neda
ale drzim sa svojho ze podla mna pri 170cm a 70kg to na postave tak nevidno pozri si modulacie nejake na nete kde ked pridas vahu a vysku tak ti ukaze ako clovek vyzera mozno budes prekvapeny ze nenajdes ziadne slony