Mna osobne najviac potesila jedna mlada mamicka. Pred dvomi dnami za mnou prisla ci jej pomozem, a hoci som jej nepomohl ako bolo treba tak ked som ju dnes stretol bola rada sme sa stretli pozdravila ma a bola mila .
dneska uplne super den najprv ma potesilo ze som sa zobudila na chateee s kamaratmi taka dobra naladka bola ptm ma potesilo ze som sla pobede von s dalsou kamoskou a steetli sme niekoho s byvalou spoluziackou..a chudaak tak si vymyslal ze my sme sa udrbavali ..5 hodin vonku a este s morčatami vonku,jak zlato papali ..
@wow_arwen - občas si skús spraviť dovolenku do našich južných krajín srbsko a podobne - uvidíš ako deti na ulici zomierajú od hladu a sú nútené žobrať pre svojho pána - a samozrejme baby idú na predaj alebo si na ulici zarábajú a všetok svoj zisk odovzdávajú pasákovi
Pokiaľ to uvidíš a pochopíš že pre niekoho je ľudský život len prostriedok na zarábanie tak sa veľmi rýchlo začneš tešiť z každého dňa ktorého sa v šťastí a v zdraví dožiješ v kruhu svojej rodiny
dnes? urcite by sa nieco naslo, no kedze teraz mam celkovo zlu naladu, tak ma nic ani nemoze napadnut..teraz beriem vsetko tak..pesimisticky, a akokolvek lovim v mojej zhnitej pamati, neviem, a mozno si ani nechcem na nic spomenut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Pokiaľ to uvidíš a pochopíš že pre niekoho je ľudský život len prostriedok na zarábanie tak sa veľmi rýchlo začneš tešiť z každého dňa ktorého sa v šťastí a v zdraví dožiješ v kruhu svojej rodiny
sorry ze to nebolo take vzletne ako to tvoje ale niekto musi byt ten jednoduchsi
ale nic to nemeni na tom, ze na mna sa stale zabuda, az sa uplne zabudne...