pozriem, kolko mam ts, rozhodnem sa, ze sa mi na nich nechce odpisovat; pozriem ktore su pre dany den top blogy; idem sa zarehlit do novych blbych tem fora. a ked mam koencne chut a naladu zacat odpisovat na ts, tak som prinutena vonkajsimi okolnostami zdrhnut
Ako kedy, ale väčšinou idem na forum, pozriem si pár ankiet/for, odpíšem na pár ts-iek a tak dokola.
Neodpisujem hned na všetky, síce niekedy áno, ale snažím sa priebežne pozerať aj forum, lebo napríklad teraz mám 26 nových tsiek a aj keby som na všetky hned odpísala, tak mi za ten čas príde napríklad 12 dalších a by som len odpisovala.
vaccinou prvo odpisem na TS, ale teraz ich mam dako vela a som strasne unavena, nevladzem, tak som odpisala na par..kukla fora...a tie kuknem vetky co pribudli a potom kuknem "MOJ"...
kebyze sa to da tak jasne povedat.. vzdy je to nieco ine..na druhej strane.. ak sa prihlasim, tak to je malokedy, kedze som skoro nonstop online prihlaseny 8)
nie nie som zavisly naozaj nie som.. heeej vy ste kto v tych bielych plastoch..
no pozriem na číslo TSiek ak je vysoké tak ich okašlem a pozriem sa čo nové robia priatelia...potom pozriem či priatelia nemajú nové blogy, následne si pozriem top blogy (ak mám dosť času na čítanie) a po prečítaní občas pozriem fotky keď je tam čosi čo zaujme...potom sa pustím do TSiek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Neodpisujem hned na všetky, síce niekedy áno, ale snažím sa priebežne pozerať aj forum, lebo napríklad teraz mám 26 nových tsiek a aj keby som na všetky hned odpísala, tak mi za ten čas príde napríklad 12 dalších a by som len odpisovala.
nie nie som zavisly naozaj nie som.. heeej vy ste kto v tych bielych plastoch..
heeej neberte mi pcc.. pomooooooooooooo..