je mi to jedno,, každému ide aj tak hlavne o seba.... hlavne nech sa ja cítim dobre v svojich plavkách a ak vidím niekoho tučnejšieho tak sa poteším že na tom stále nie som až tak zle, pretože som dosť sebakritická
či už človek s nadváhou alebo človek s podváhou, je to jeho vec...a možno je to viac-menej problém, s ktorým bojuje veľmi dlho a my, bežný okoloidúci, ktorí tohto človeka nepoznáme sa naňho s odporom pozeráme, pričom o ňom a o jeho probléme hovno vieme ... nikdy neviete či sa dotyčnej osobe nedá schudnúť/ pribrať (lebo sú aj taký ľudia) a tu veta: "všetko sa dá len treba chcieť" znamená to, že výnimka potvrdzuje pravidlo... ja osobne takých ľudí neodsudzujem, no niektorí fakt zachádzajú do extrémov (napr. keď si taká "útla 100 kilová osôbka" dá na seba polovičné plavky) - a vlastne ja sama si o sebe myslím že moja "postava" má veľa nedostatkov, a preto je mi dosť nepríjemné keď sa ostatní na mňa na kúpalisku pozerajú (neviem čo si myslia a preto mi to len utvrdzuje myšlienku, že prestanem chodiť na kúpaliská )
že som tak už bola neraz a bolo mi totálne jedno čo si o mne myslia nejaké vychudnutučké baby alebo premakaní chlapci, predsa kvôli nim nejaký taký človek nezostane doma
Nechápem ešte ako niekto môže riešiť túto tému..Keď sa niekomu nepáči ako kto vyzerá tak nech ide do hája...Predsa sa druhé osoby , ktoré maju nadváhu nebudú skrývať pred verejnostou zato že sa to niektorím nepáči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale naozaj si nemyslím nič.. skôr mi vadia baby ktoré nepôjdu na kupko lebo sú "tučné"
a viac ma zaujima, co si ony myslia o mne
chytím kameň a hodím mu ho do hlavy ak by mi niekto niečo také povedal do oči: "aha aká tlstá ženská/chlap. a natisol/a sa do plávok."
to akože keď má niekto nejaké to kilo naviac, tak má chodiť v teplákoch a bunde?
O18ctJ1iZrw/s1600/AttentionWhore.jpg
Ale zas ked si da bikiny nejaka 70ka stara tak to je moc.
Takze kludne nech chodia von v plavkach