co nerobit, co ste robili vy alebo co robili bývalí vam? kontaktovat alebo nekontaktovat? dajte aj nejake divoke skusenosti s hysterickostou aby som sa jej vyvarovala
my si piseme , stretavame sa , chodime spolu von , dnes budeme spolu stanovat .. ale zas je pravda ze stale ked sme spolu tak k niecomu dojde , minimalne k bozkávaniu ( uz posledny rok aj 2 mesiace).. sme divna rozidena dvojica
ale neradim ti robit to co ja ( @2 ) .. .. nieje to dobre, neda sa nanho zabudnut ,ale stale ho lubim a som s nim (aj ked len chvilku) aspon takto .. (ach)
@feint tak tesne po rozchode sme zacali s tym co robime do dnes .. aalee tak hodinu-dve-den-dva po rozchode , ja neviem ja som napriklad nemohla pocuvat niektore pesnicky ktore mi ho strasne pripominali ...
Byvala prisla ku mne, rozisli sme sa, poplakali si, dali si cigo, upiekli chleba vo vajici, chvilu pozreli teklu a odisla. Asi tak nejako to prebiehalo u nas...
ja napríklad som iniciovala jeden rozchod sama po dvoch rokoch, to bola neuveriteľná úľava, chlapec ma najprv podviedol (bozkával sa so spolužiačkou) , rozišiel sa somnou, potom po dvoch mesiacoch ma chcel naspäť, povedala som si, že fajn a odvtedy to bolo len trápenie. takže rozchod bol nevyhnutný a hlavne neublížil nikomu..
ale stalo sa mi to aj z opačnej strany takmer po troch rokoch, čo už bola iná šálka , plakala som mala som záchvaty zúrivosti, robila som si nádeje , analyzovala, rýpala sa, občas sa ozvala - odpoveď nebola žiadna alebo plná nezáujmu, proste robila som zo seba chuderu a ponižovala som to , vedela som to , hanbila som sa pred sebou, no ked to na mňa prišlo ozvala som sa znova. Neradila by som to robiť, keby chce tak komunikuje, takže zbytočným vnucovaním sa len viac zhnusíš.
Rozchody sú nahovno, ja by som najradšej sa už nezalubovala
dat si chvilu "pauzu" je velmi uzitocne.. po rozchode urcite pauza jeden od druheho.. ale aj od novych vztahov a po nejakom case zistis, na co vsetko sa uz citis a co vsetko este musi dostat cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
jednoducho ako to prebiehalo u vas, pocity, co ste mali chut najradsej urobit v tej chvili,ako to islo dalej a podobne
» www.birdz.sk/forum/pomsta-/1...
ale stalo sa mi to aj z opačnej strany takmer po troch rokoch, čo už bola iná šálka , plakala som mala som záchvaty zúrivosti, robila som si nádeje , analyzovala, rýpala sa, občas sa ozvala - odpoveď nebola žiadna alebo plná nezáujmu, proste robila som zo seba chuderu a ponižovala som to , vedela som to , hanbila som sa pred sebou, no ked to na mňa prišlo ozvala som sa znova. Neradila by som to robiť, keby chce tak komunikuje, takže zbytočným vnucovaním sa len viac zhnusíš.
Rozchody sú nahovno, ja by som najradšej sa už nezalubovala