Som s frajerom skoro dva mesiace. Lúbim ho,on tvrdí,že ma tiež lúbi a pravdupovediac verím mu. Náš vzťah má jeden zádrhel. Nevie mi dôverovať,pripisuje to predošlým sklamaniam. Povedal,že vie ako by som si ziskala jeho dôveru,ale že mi to nepovie lebo by
presetan sa bavit s inymi muzskymi a ked sa na teba daky pozrie, tak utec. Blbe je potom len to, ze ked sa budes chciet znova tvarit ako clovek, tak ti verit prestane a zacne skumat co je vo veci.
Neurychluj nic, nesklames tu malu doveru, nestratis ho.
@meggenka chce aby si mu dala jebnut pravdepodobne, dost vela idiotov to pouziva ako taku dobru presvedcovaciu fintu .... ze daj mi jebnut a budem ti doverovat ..... plati to len na tie hlupsie dievcata, ze ich to zlomi ... nebud hlupa ... a ten tvoj kamos je asi pekny nadrzany keket .... ale na druhej strane to moze byt aj niecim inym ..... dievcatam je niekedy tazko verit ...
Určite to nie je len sexom. S tým problém nemáme. Citujem jeho slová : "niekde je tam medzera a ty ju musíš nájsť". Dáva mi otázky typu: "Čo si spravila pre to aby som ti veril ?" vraj podla neho je 1000 spôsobov ako si získať niekoho dôveru..no já ti nevím Karle..
Ak mam byt silno vulgarny a neromanticky, ta diera je medzi tvojimi nohami a zjavne to vidim uplne rovnako ako kazdy rozmyslajuci clovek tu. Mozno je fakt tak sklamany, ale ak sa mam priznat, to by som mu neveril.
@4lex ale fakt tvoja reakcia na @12 bude čista pravda, ak neverim tak maximalne sucho vypustim, že danej osobe neverim a nesnažim sa nabadať niekoho aby robil cielene niečo povrchne aby som mu veril, skôr by som ticho vyčkaval a sledoval jeho každodenne činy ...
@21@22 tak to je potom mega zvlastne, lebo neviem co ine by tym mohol mysliet.. jedine co ma napada je najaka sexualna praktika ktora sa mu paci a nechce ti o nej povedat, ale to asi nie, to len ja na to myslim lebo som uchyl.. kedze ten sex uz mate tak by asi nemal problem povedat ze by nieco chcel skusit.. tak uz fakt neviem co O________o to by som uz len potom asi povedala ze je debil
mozno ta podjebal a aby to zakryl tak ti hadze na krk nedoveru aby si ho az tak neriesila, ale aby si sa viac knemu priputala... a ked nie tak mu povedz ze ty mu neveris a nech tu dieru vyplni on.... je debil a je to jeho praca..
choď s nejakým pekným chalanom vonku tak aby o tom vedel, a ke´d ťa bude chcieť ošmahnúť tak mu vraz a ten tvoj priateľ to uvidí a máš u ňho dôveru alebo mu to povedz na rovinu, že potrebuješ voľnosť a ak ti ju nedá pošli ho tam kde ti v noci kuka
rozid sa cim skor. alebo povedz, ze ked neprestane ta stale takto psychicky "tyrat" a nedoverovat tak sa rozides s nim. ze ty mozes mat hocikoho a si s nim tak nech si to vazi a pochopi, ze chces jeho.
@meggenka doverq sa nespravi z minuty na minutu, ked nieco dokazes, to je blbost. Dovera je pocit, ktory musi zacat citit ale nie na zaklade toho ze ty prejdes po ulici pritazlivych sexi chlapov a ani sa neobzries, vtedy.
Ved ak by mu to prekazali, ze ti neveri, povedal by ti narovinu co mas urobit
@meggenka podľa mňa to nemáš čo riešiť, proste sa správaj normálne, možno občas trošku opatrnejšie aby si mu nedala nejaké prílišné zámienky na paranoju, ale fakt to nijak extra nerieš. ak by ti mal veriť (tzn nemáš v pláne mu ublížiť), tak to riešiť nemusíš a časom mu to dopne. ak mu to nedopne, bohužiaľ jeho problém. ak by ti veriť nemal (tzn. si sviňa a chceš mu zlomiť srdce, zavraždiť škrečka a znásilniť otca), tak v tom prípade je pred tebou zvoleným ublížením stratou času jeho dôveru si získavať, pokiaľ s ňou má problémy už teraz, tak mu tebou plánované zákernosti ublížia tak či tak, a bol by to zbytočne vyhodený čas aj energia
čiže bez ohľadu na kontext je najlepším riešením proste to neriešiť a byť sebou
hovori ti o tom ako ti nedoveruje a ty s nim pokojne spavas? trochu podradne by som sa citila na tvojom mieste. a podla mna sam nevie, co od teba chce, len sa chce robit zaujimavym akoze je taky super, ze ma pre teba nejaku misiu, no ty musis prist na to, co mas robit a on ti bude davat indicie. a podla mna si hlupa aj ty, ked to riesis a hras podla tejto trapnej hry, ja by som ho vysmiala a spytala sa ci si robi picu a keby pokracoval tak ho poslem do riti. nemas hrdost?
Ako dobre ho poznáš? Rozprávate sa veľa? Aj o takých témach dá sa povedať stabilných - rodina, priatelia, budúcnosť (jeho) ? Dôvera prichádza z poznania a z chápania Nepoznám síce tvojho chlapca, ale to je všeobecne platná rada Každý je rád s človekom, ktorý ho pozná a chápe Za pokus nič nedáš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Neurychluj nic, nesklames tu malu doveru, nestratis ho.
cojaviem ja mam taky pristup ze ked nechces tak never co ja s tym
Si si istý?
Hlavne mu to nevyčítaj.
proste vas chce posunut na vyssi level aby ti mohol verit
a ak je žiarlivý, tak ruky preč a utekááááj het od neho (aj keď ho ľúbiš)
a ked nie, posli ho ...
boze taki idioti ma dojimaju
Ved ak by mu to prekazali, ze ti neveri, povedal by ti narovinu co mas urobit
čiže bez ohľadu na kontext je najlepším riešením proste to neriešiť a byť sebou
Príde mi to ako podobne relevantná otázka.
Ako dobre ho poznáš? Rozprávate sa veľa? Aj o takých témach dá sa povedať stabilných - rodina, priatelia, budúcnosť (jeho) ? Dôvera prichádza z poznania a z chápania Nepoznám síce tvojho chlapca, ale to je všeobecne platná rada Každý je rád s človekom, ktorý ho pozná a chápe Za pokus nič nedáš