vzdy som nosila tasku cez plece momentalne tam chodim s kabelkou (lebo som cela v pici ze som si kupila asi prvu kabelku v zivote) ale ja sa cochvila zase unormalnim
tašku cez plece kamoška si kúpila ruksak a bola som z toho v piči, lebo toto je prvýkrát čo som ju videla s ruksakom vždy nosila kabelku alebo tašku cez plece
Osobne ruksak neznášam... cez prázniny som ho mala asi trikrát a išlo ma jebnúť som si zvykla na tašku cez plece
celý školský rok ruksak. Ma zaujíma ako by som tých 10 kníh, 10 zošitov, 2 dosky, 2 veľké perečníky, súpravu na rysovanie, podložku, mapy, prezuvky, 2 balíky vreckoviek, kalkulačku a podobne napchala do tašky cez plece
Ja mám tašku cez plece Ale asi si kúpim ruksak, pretože nosím veľa kníh a zošitov... A skoro všetky knihy a zošity sú tvrdá väzba... Takže ma bolia ramená...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Keby som si vzala opätky alebo sako a k tomu batoh, tak by to vyzeralo blbo
Osobne ruksak neznášam... cez prázniny som ho mala asi trikrát a išlo ma jebnúť som si zvykla na tašku cez plece
alebo tasku cez plece, ale v podstate to zalezi od toho, ze co vsetko potrebujem do skoly