Od septembra nastupujem na výšku a na intrák, ktorý je asi 400 km od môjho domova, takže sa budem vracať dva krát za mesiac. Ale mám tu priateľa, ktorý je celkom dosť náročný na to, aby som sa mu stále venovala. Ako to máme zvládnuť? Vôbec si to nedokážem
tak práca sa ťažko hľadá, no ak má záujem byť s Tebou, tak prečo neskúsi niečo nájsť v meste do ktorého ideš na VŠ..a ked sa mu podarí tak tam pôjde, a môžete skúsiť aj bývať spolu, bude to mať jednoduchšie.
@trdelniiiq on totiž zastáva názor, že keď človek chce, nájde si na tých najdôležitejších vždy čas. a my sme si už potom nejako zvykli byť spolu takmer každý deň
to fungovat nemoze. nie tak dlhu dobu, par mesiacov mozno, ale skor ci neskor to padne. taky vztah, ked sa ani nevidite, nema moc zmysel, aspon podla mna...
no ja by so mto nevidel tak čierne, pozri 400km ? to je sííce dosť ale tak určite sa to da zvladnuť.....pretože možno prvy semester je na tieto veci naročny, zober si že tam ani nebudeš tolko - max nejake tri mesiace samotnej školy
tak situ ťa možu zo školy vyliať noo a potom su tu tie naše 4 mesačne prazdniny a všetko možne...a myslim že prichod dva krat za mesiac pri takej vzdialenosti je ešte luxus ! a zvyknete si...no a potom čo nejaky trapny druhy stupen...kde an ienhcodiš do školy poriadne.....
Ja som bola bez priateľa rok a 500 km od seba.. a zvládli sme to!!!Ja som tiež veľmi zlá keď sa mi málo venuje ale my sme spolu už 3 a pol roka takže to je o inom...
to zalezi len a len od vas,ci dovolite tomu,aby to padlo,alebo nie.
ale ked on ma na teba taku poziadavku,tak to asi bude tazke.
Ja si myslim,ze ked budete kazdy den v kontakte,ci si budete volat,pisat,volat cez skype,uvidite sa 2x do mesiaca,ci prides domov alebo on za tebou tak sa to dá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
alebo sa dohodnite na striedaní..raz prídeš ty domov, inokedy príde on, či?
tak práca sa ťažko hľadá, no ak má záujem byť s Tebou, tak prečo neskúsi niečo nájsť v meste do ktorého ideš na VŠ..a ked sa mu podarí tak tam pôjde, a môžete skúsiť aj bývať spolu, bude to mať jednoduchšie.
to fungovat nemoze. nie tak dlhu dobu, par mesiacov mozno, ale skor ci neskor to padne. taky vztah, ked sa ani nevidite, nema moc zmysel, aspon podla mna...
ale ked on ma na teba taku poziadavku,tak to asi bude tazke.
Ja si myslim,ze ked budete kazdy den v kontakte,ci si budete volat,pisat,volat cez skype,uvidite sa 2x do mesiaca,ci prides domov alebo on za tebou tak sa to dá.