čaute ...s mojim priatelom sme chceli mať sex (moj prvý) ..ale nejak sme to nedotiahli dokonca lebo ma to kurevsky bolelo a on preto prestal... čo mám spraviť aby to tak nebolelo ? ...fakt sa to nedá vydržať neopísatelná obrovská bolesť....bojím sa
@lawey jeb na to tento nick bol vytvoreny len preto lebo som sa hanbila totok napísať na tom na ktorý normálne chodím (takže niesom nová ) .. a prvé čo ma napadlo bylo "niesomfejk
@niesomfejk a všimla som si len tak predbežne že gramatiku ovládaš (žiadne oko bijúce chyby) a potom si spojme 15 rokov a otázku a jej štýl podania..... no čistý fejk
a prečo si napísala hore že si tu nová keď teraz mi tu tvrdíš že nie si? :
no v prvom rade povedz priatelovi nech ta skusa robit prstom...najskor jeden potom dva a postupne roztahovat tak aby ta to nebolelo a nie vsetko v jeden den ale postupne a potom ked sa na to budete citit to vyskusate...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale inak mi nejde nič hlavou, len toto
a prečo si napísala hore že si tu nová keď teraz mi tu tvrdíš že nie si? :
1. Nestresuj
2.Máš čas
3.
4.vymeň chlapa
5. súhlasím s tým prstovaním
6.Nenadávaj a môžeš sa mierne nadrbať,mierne !
Kresťanska láska nás učí ctiť si otca svojho i matku svoju .......
rodičia su tí, z ktorých lásky si bola počatá.........oni stoja pri tebe v radosti, bolesti, oni by za teba obetovali aj život ..........filip