Caute, prosim vas nekritizujte moju gramatiku mam dyslexiu
Takze k veci pred 3 tyzdnami som spoznal 2 dievcata s mojim kamosom po 2 tyzdnoch sa mi jedno z nich zacalo strasne pacit ja som to uz povedal aj tomu mojmu kamosovi a on mi poveda
Si sa musel dobre nudit brácho toto napísat.... ale nie ... já by som jej to povedala alebo napísala že sa mi páči a potom uvidíš ako zareaguje ak ta nebude chciet ser na nu a nenamotávaj sa ešte viac potom to bude tahšie nájdi si inu ved takých báb ešte bude ... Držím palce
@plutvonozceakrivozubky Tak nech napíše, že je dysgrafik. Ono to nie je tak úplne pravda, pretože som mal priateľku dysgrafičku a čítať vie veľmi dobre.
@adsy nebude to treningom? brat ma aj dysgrafiu aj dyslexiu a zo zaciatku na tom bol uplne zle ale cim viac ho mama nutila citat tym mu to islo lepsie a teraz tiez cita skoro normalne
Ako ze mne je to u prdele co si tu o mne myslite jake mate pochybnoosti ... ja som to tu napisal lebo fakt neviem co mam robit. Vy tu viac riesite kde som zrobil chybu ... TO co som vam tu napsial je pravda a ziadne VYMYSLI ! Pochopte to. Dakujem par ludom co sa aspon pokusili mi pomoct...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
dyslexia - porucha čítania
dysgrafia - porucha grafického prejavu, najmä písania
dysortografia - porucha pravopisu
resp. kedze ma poruchu citania mozno si to po sebe nevedel skontrolovat
A navyše mám stále viac pocit, že žijem v inom svete, kde je všetko akési jednoduché...
hej a este jedna vec, za vety typu "proste bla bla bla"
koment: ja som dyskalkulik a mám Vš. Nerieš