Uz ma to skutocne hneva. Viem ze nie som jedina ale vzdy ked sa mi nejaky chalan zapaci tak som taka nesvoja ze som maximalne nekomunikativna a ked sa premozem k zapojeniu do konverzacie ktoru ma napriklad on s nejakymi jeho kamartmi alebo nieco take, kde
@silvinkama18 tak este raz a pomaly... Na to, aby sa clovek nieco naucil, musi to robit. Neexistuje ziadna ina cesta. Chces hrat na gitaru, hraj na gitare. Chces behat? Tak behaj. Chces sa naucit verbalne komunikovat? Tak VERBALNE KOMUNIKUJ. Ad acta.
mne na to pomohlo jedine k verbálnej komunikácii pridať aj písomnú, minimálne na začiatku. čím viac blbostí o tom človeku viem, tým viac uvoľnená sa pri ňom cítim, a keď to hneď nejde normálnym rozhovorom, tak nejako inak k tomu musím dospieť
Ale ked len stretnem takto niekoho a zapaci sa mi, som v pohode, pretoze ja som komunikativny clovek a nemam problem nadviazat kontakt. No ked len mne sa on zapaci a on mna este velmi neregistruje a hlavne ked je viac spolocensky, nehanblivy, tak som v kybli..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
mne na to pomohlo jedine k verbálnej komunikácii pridať aj písomnú, minimálne na začiatku. čím viac blbostí o tom človeku viem, tým viac uvoľnená sa pri ňom cítim, a keď to hneď nejde normálnym rozhovorom, tak nejako inak k tomu musím dospieť