Ako kedy... niekde sa daju dane veci lepsie obkecat a viem, ze to mam skor a lepsie ako na pisomke a inde zasa dakujem Bohu, ze pisem pisomku a nemam ustnu odpoved.
odpoveď,lebo tá sa dá obkecať,keď nie som dobre naučená. Pri písomke s ato tak ľahko nedá a nerada používam ťahák,asi je to trápne,ale radšej dostanem trojku za to čo naozaj viem ako jednotku za opisovanie..no
odpoved z miesta , mame na skole "bodovy system" , ucitel ma vylosuje ( kazdy mame svoje cislo ) da mi otazku a ked odpoviem dobre , da mi dobry bod a ked odpoviem zle , tak dostanem bod zli ... po 2 mesiacoch cca , sa tie body zcitaju a odstanem 4 znamky za tie body ... parada, nem ?
ale napr na konverzácií na angline sme mali možnosť si vybrať buď ísť odpovedať ústne a mať poznámky pred sebou, že keď mi čosi vypadne rýchlo nakuknem, alebo ísť písať bez poznámok... stále som išla odpovedať ústne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov