Chodim s babou už 7 mesiacov, pred tým mala 4 ročný vzťah. Včera sa mi priznala, že ešte stále niečo cíti k bývalemu, ale povedala, že chce byť somnou. Mám sa báť alebo to mám nechať tak?
@idontreallycare nech to NIECO definuje..ja byt na tvojom mieste tak jej poviem nech si utriedi myslienky a city ktore prechovava k tebe a ktore prechovava k inemu ..teba bude hlupit a na druheho mysliet..drbnute vztahy takisto ako ten moj
skratka sa vyhecuj...vymaz jej ho z hlavy...si uplne iny ako on..si original...to co moze zazit s tebou s nim nezazije uz nikdy, tak z nej sprav stastne dievca a nemysli na blbosti.. strach a nedovera vo vztahu je to najhorsie co moze byt.. vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale teraz seriously - vždy niečo k bývalým ostane, ak ťa lubi viac jak byvaleho nieje čo riešiť a preneste sa cez to
bola s nim dosť dlho a ak ti povedala, že chce byť s tebou, tak to nechaj tak
ale inak @2
tym ze povedala ze chce byt s tebou a nie s nim je to myslim si jasne
A ináč, buď to dáko prekusni, alebo ho jebni lopatou po hlave a niekde hlboko zahrab. Takže to prekusni.
Akoze ona ti povie ze k nemu nieco citi a ty nic? Haloooo, ona ma lubit teba, vies, ty si jej pritomny, kriste! no ak ti to nevadi... dost blbe inak.
keby tam boli iné čísla, tak sa ťa spýtam, či sa voláš Dávid...
aj k veci by som sa vyjadril, ale nejako neviem