Zdravim vas , mam tak problem neviem čo to može byt ale proste stale citim nejaky zapch je to dost nechutny zapach . Ono to raz pride a potom prestane len tak z ničoho nič a všade či je to vonku alebo doma .Ale iny to necitia iba ja . Neviete čo to može
@krista000 teoreticky aj nádor na mozgu, pokiaľ sa rozvíja v určitej oblasti, tak môže spôsobovať čuchové halucinácie. čo čakáš od birdzu? nevie, alebo nie je ochotný inteligentne alebo aspoň normálne odpovedať ani na jednoduchšie a menej záhadné otázky ako je toto.
Samozrejme v prvom rade by som skúsil ústnu hygienu. Aspoň 2krát do dňa si čistil zuby, kúpil si poriadnu kefku, nie Colgate za 50centov, a poriadnu pastu, napr. Elmex, Sensodine. Používal zubnú niť a ústnu vodu. Tiež nieje odveci ísť k zubárovi, či nemáš kaz, prípadne sa objednať na zubnú hygienu. Potom si ale priprav okolo 50€.
Ak to neprestane, môže ísť o problémy so zažívaním, o čo konkrétne ide, sa takto povedať nedá.
Určite, ak to neprejde po zlepšení hygieny a návšteve zubára, obrátil by som sa na obvodného lekára.
Inak to môže byť aj z liekov, alebo skutočne z úplne inej diagnózy. Ťažko určiť. Začal by som ale u tých zubov.
@krista000 hmm nepripomina ti to niekedy sosovicovy zapach? aj mne sa take podobne nieco stavalo, a potom som si vsimla ze sa mi na mandli robi taka biela hrcka...vzdy asi 1-2 tyzdne rastie a potom odpadne a zase...raz som sa toho nejakymi liekmi zbavila....ibaze o mesiac som ochorela, a vedela som ze ju budem mat zase, lebo cely tyzden predtym som citila taky neprijemny sosovicovy zapach
frajerovi sa raz stalo, ze ked jedol tak sa nejak z chuti zasmial, ci co a kusok masa mu vbehol do nosa, resp niekde do tych miest medzi ustami a nosom. chvilu ho to tam len tlacilo ale asi po dni zacal citit strasny zapach, ale bol v tom, ze to citia vsteci tak to neriesil. potom sa mu podarilo to maso vyfukat z nosa...bola som pri tom a ak ten smrad co som citila v tej chvili on citil cely den tak mi je ho fakt luto, bolo to uplne mega nechutne
ale to asi nebude tvoj pripad, ked je to dlhodoba zalezitost, skusit doktora?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Samozrejme v prvom rade by som skúsil ústnu hygienu. Aspoň 2krát do dňa si čistil zuby, kúpil si poriadnu kefku, nie Colgate za 50centov, a poriadnu pastu, napr. Elmex, Sensodine. Používal zubnú niť a ústnu vodu. Tiež nieje odveci ísť k zubárovi, či nemáš kaz, prípadne sa objednať na zubnú hygienu. Potom si ale priprav okolo 50€.
Ak to neprestane, môže ísť o problémy so zažívaním, o čo konkrétne ide, sa takto povedať nedá.
Určite, ak to neprejde po zlepšení hygieny a návšteve zubára, obrátil by som sa na obvodného lekára.
Inak to môže byť aj z liekov, alebo skutočne z úplne inej diagnózy. Ťažko určiť. Začal by som ale u tých zubov.
ale to asi nebude tvoj pripad, ked je to dlhodoba zalezitost, skusit doktora?
..a zo @17 mi je celkom zle