za týždeň asi dve kilá, ale mne sa stáva že keď začnem cvičiť a menej jesť tak za prvé 2 týždne priberem take 2 kilá a potom naraz odídu 4, u mňa to tak zvláštne funguje
@mm47 ale raz začnú lebo nemôžeš len odbúravať tuk, musíš aj spevniť to mľandravé telo a kožišku ale samozrejme, ak to robí človek správne, nabude len také 2-3 kilá svalov, inak schudne fuuuu
@delica iste hej ale ide leto, počula som, že vtedy sa tuční ľudia prezentujúci faldíky na verejnosti nenosia :/ preto trpím každé leto a spôsobujem verejné pohoršenie
@delica veď ja to beriem, ale ja som aj vážne odpovedala, ide leto! každý chce dobre vyzerať v plavkách, chápeš, doteraz to bolo fuk lebo si bol oblečený ale teraz ideš s kožou na trh
Moja kamarátka je dosť obézna... teraz si povedala, že chce schudnúť, neje mastné, ak áno, tak len ovčas, nemala žiadnu kondičku, ale už skoro mesiac chodí aspoň 3x za týždeň do fitka a schudla dosť výrazne... fakt to neviem odhadnúť, aleuž jej vidno črty jej postavy... Ale záleží to od človeka... metabolizmus, kondička, váha, genetika- to všetko je dôležité.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Asi budem trener , lebo uz ma nebavi radit zadarmo
To len ked si niekto mysli ze schudne z brusakov alebo ciniek
@delica iste hej ale ide leto, počula som, že vtedy sa tuční ľudia prezentujúci faldíky na verejnosti nenosia :/ preto trpím každé leto a spôsobujem verejné pohoršenie
aspoň u mňa to tak bolo
verejné pohoršenie? pochybujem! A faldíky sú super...
nie sú
sú! sú mäkkučké (ako vankúšik ooo), jemné, dobre sa mačkajú a sú také ňuňu
treba merať alebo fotiť
no uznávam ani mne faldíky nevadia ale tlak verejnosti je tlak verejnosti
pch, verejnosť, sama nevie, čo chce
to je pravda