vie mi tu dakto poradit ako chudnut tak, aby sa mi pri tom nezmensili prsia? potrebujem zhodit 5 kilogramov a prsia mam trojky. obavam sa, ze popri chudnuti z nich uz pomaly nic nebude. poradte ak viete.
Proste skus robit kardio aktivity , jest tak ako sa ma a uvidis co to spravi s prsiami , ked sa ti bude zdat ze ich to moc zmensuje tak mozes prestat , ale na nikoho to nezabera rovnako , mozno budes mat stastie a zhodis minimum z prs.
@lawey lebo trojky som mala aj s 50 kilami a teraz mam o tych 5 viac. chcem naspat svoju postavu len sa bojim, ze aj tie prsia padnu. myslis, ze ked sa mi ani nezvacsili sa ani nezmensia? alebo to tak nefunguje?
samozrejme že sa dá schudnúť 5kg bez toho, aby sa ti zmenšili prsia, no záleží to od tvojej postavy...ak ju máš priemernú počítaj s tým že prsia budú menšie, no správnymi cvikmi môžeš docieliť ich spevnenie a tých 5kg dole na nich nemusí byť extra vidno...
schudnuť bez zmenšenia pŕs sa nedá (iba ak máš silikóny) , pretože ženské prsia sa skladajú zo žľazy produkujúcej mlieko a veľkého množstva tuku .... takže sa to nedá .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Proste skus robit kardio aktivity , jest tak ako sa ma a uvidis co to spravi s prsiami , ked sa ti bude zdat ze ich to moc zmensuje tak mozes prestat , ale na nikoho to nezabera rovnako , mozno budes mat stastie a zhodis minimum z prs.