zakázať ti to kvázi môže, resp. povedať aby si sa s ním nestretávala atď (aj keď som toho názoru, že milujúca matka nezakáže dcére partnera pokiaľ ho nepozná a nemá na to adekvátny dôvod) .... dať ho na políciu a pod. nemá za čo..
moja matka je trochu iná ona hned odcudzuje ani ho nechce spoznať, no bojím sa že sa mu bude znova vyhrážať.... no mymslím si že polícia by stím aj tak nic nemohla urobiť.............
@estrella5 moja matka je trochu iná ona hned odcudzuje ani ho nechce spoznať, no bojím sa že sa mu bude znova vyhrážať.... no mymslím si že polícia by stím aj tak nic nemohla urobiť.......
@mm47 prepac, ale trapna reakcia a co ze bude mat 35 a on 42? zmysel? moze mat pri sebe vtedy aj o 10 rokov mladsieho, ktory sa bude spravat jak 50rocny...
a vobec,ju nezaujima tvoj nazor na ich vekovy rozdiel, ale na to co s tim moze jej mama ,,,
@tdianka toreticky moze, ak ste spolu spali, ... ber to tak, ze ta chce len chranit ... aj ked vyhrazanie nie je najlepsi vztah na utuzovanie s dcerou ... skusala si sa s nou nejak porozpravat? (nemyslim hystericke vylevy, ale rozumnu kludnu komunikaciu )
@tdianka tvoja mama nemá ako tvojmu priateľovi ublížiť - myslím súdnou formou, polície,... toho sa nemusíš vôbec obávať.... a nepoznám ju, neviem aký je typ človeka... no ak nemáš podozrenie, že by mu chcela ublížiť nejak inak (fyzicky napr.), tak vyhrážky neber na vedomie a skús to inou cestou... - buď formou rozhovoru, porozprávať sa s ňou o tom ako žena so ženou, pekne dospelácky s kľudom, .. vysvetliť jej, že sa nemá prečo báť a že ju chápeš.... a že ak jej to pomôže môžu sa stretnúť a aj sama zistí, že môže pokojne spávať a tebe nič nehrozí........... alebo ak nič nepomôže, tak to len pretrpieť.. jedným uchom dnu, druhým von... zachvíľu budeš plnoletá, možno pôjdeš na VŠ do iného mesta a keď odídeš z domu hneď to bude iné.. sú matky, ktoré sa kafrú do vzťahu aj keď nemajú dôvod a znepríjemňujú to všetkým naokolo........ tak.. aká je tvoja mama?
@estrella5 smojou mamou sa skludom neda hned vybuchne lenked sa spomenie on, a vrazi mi jednu, niekedy mám modriny, skusala som nosu no nedá sa.....a vyhrazala sa mu aj policiou, aj tym ze ho napadnu mafiani..atd ona robi svetko pretoaby nas rozdleila a trva to uz 2 roky, a este rok mam do dospelosti tak to je dost...
a ja som psychicky naotm uz vlemi zle, pre tennas vztah smamou neustale hadanie sa...... stres, ...no neivemco budem robit,............. pritom medzi mojou mamou a jej terajsim priatelom je 15 rocny vekovy rozdiel..
OMG vám hore to načisto jebe? o___O 17 a 24 že je nejaký rozdiel? tak to je moc fakt.. možno vy ste natoľko detinskí a nevyspelí že to tak vnímate, ale mne to príde rovnaké ako keby chodila s 20 ročným..
mala som 18 a 24 ročného frajera niekoľko mesiacov, ani jeden jedinýkrát nebol žiadny problém s našim vekom, absolútne žiadny problém vo vyspelosti proste nič, veď to je totálne nepodstatné je iná vec 12 a 19, ale hento fakt ma dorazili tie komenty všetky.. obmedzenci
Keď jej to vadí, mala Ťa vychovať tak, aby si takého frajera nemala. Teraz je už trochu neskoro na zakazovanie.
Ale samozrejme, zakázať Ti to môže. Otázkou je, aké páky na Teba fungujú, ak ju neposlúchneš. V extrémnych prípadoch to končí útekom z domu. Skôr by som sa pokúsil sa s mamou nejak porozprávať. Vysvetliť jej, ako to medzi Tebou a priateľom je. Osobne si ale myslím, že zatiaľ máš 17 a hovoriť o vážnom vzťahu je priskoro. Ak by mama Tvoje dôvody nepochopila, nemala by si ísť proti nej. Zatiaľ nie. Až budeš mať vyše 20, potom môžeš. Ano, tie 3 roky sú taký veľký rozdiel. Ale to poznáš.
K otázke, či je správne že máš 17 a chodíš s 24 ročným sa nevyjadrujem, lebo je to Tvoja vec a na to si sa nepýtala.
z legislativneho hladiska ti nemoze absolutne nic.. si trestnopravne zodpovedna, sex je tu legalny od 15tich rokov, partnerske vztahy vekom ohranicne nie su, takze ti akurat tak moze olizat prdel...
pozri, ja som mala v 15 tich 24rocneho priatela, nasi mali tiez hlavu v kolenach,ale vysvetlila som im,ze taky 18-20 rocny mi nema co ponuknut...oni su este hlupucky, a jedine kde im beha hlava je sex... a vydrzala som stym chlapcom vyse roka...
teraz mam 18 a ten moj je zas o 9rokov starsi, ale vobec ten rozdiel necitim..
btw sex uz mat mozes,do toho ti mamina ma sice co hovorit,aby si neurobila hlupost a nevyspala sa s prvym co pride, pretoze vztah je o niecom uplne inom...najprv spoznajte svoje duse a az potom tela
a polici vam naozaj nema nic, lebo uz niesi maloleta, alebo ako to rodicia lubia hovorit- "pod zakonom"
@34 to je pekny predsudok ze 18-20 rocni su este hlupucki a jedine co im beha po rozume je sex O___o ale tak ocividne si sa stretla len so samymi kokotmi
a ty si uderena? sak si jej mala povedat, ze je to tvoj starsi kamarat, mala si jej ho casom normalne predstavit, mamka by si zvykla (ak je normalny) a potom ste spolu mohli aj chodit. Takto si v pici, co ti poradim....
Mám 19, frajer 26, chodíme spolu vyše roka a nikdy, ani RAZ sme sa nezaoberali vekom. Jediný, kto sa vekom zaoberá sú naši kamaráti, ktorí ma volajú ,,decko", resp. inak narážajú na môj vek, ale to všetko v rámci srandy.
Zakázať Ti frajera môže, ale policajtov volať je zbytočné, pokiaľ Ťa chalan netýra a nerobí nejaké kraviny voči Tebe.
Musí sa s tým alebo zmieriť, alebo Ty sa zmieriš s tým, že frajera jednoducho nebudeš mať.
@ink ako vychováš dieťa, aby nechcelo starších chlapov podľa teba? o____O budeš mu v pravidelných interlavoch púšťať dokumenty o pedofiloch, či čo?
ja svoje decko v prvom rade vychovám tak, že sa má riadiť tým aby bolo šťastné, nech už sa to týka čohokoľvek..
tak jak mňa moja manka, tá mi povedala, že by jej nevadilo aj keby mám starišho chlapa ako ona, keby to bol normálny slušný chlap a mali by sme sa radi.. a tak to má byť myslím
@turgon prosím? skús si prečítať tému a svoj koment aspoň trikrát, ak ti to stáile príde pochopiteľné, tak neviem kde je chyba, lebo ja tomu čo si napísal vôbec nerozumiem
môže... ak si z tých jebnutých a nevidíš realitu trak jej to i schvalujem....
a ak si z rozumnejších taks a skus normalne snou porozprávať a dovieš chalana že jej ho predstavíš a nech spozná (ak je to normálny človek) že je fajn...
mala som 15 keď som chodila s dvadsaťtri ročným a mala som na háku čo na to rodičia... tiež prostestovali, zakazovali mi ho, ale ja som sa zobrala a išla som preč z domu... furt sa samozrejme vyhrážali, a pritom poznali len jeho vek... nakoniec prišiel k nám domov, hodil reč s matkou a nakoniec ešte aj u nás neskoršie postupom času spával...
@mm47 prišiel mi tvoj názor len tak trochu...nedospelý, napr. moja mama je od tatina o 10 rokov mladšia a sú spolu šťastní už 19 rokov, aj oni sú pre mňa živý dôkaz toho, že o vek vôbec nejde
ja som jej to nepovedala,ona to zistila proste ze sa stretavam s chlapcom .. ked som mala 15 a odvtedy ked bol etse vayne moj kamarat si to nedlaa vysvetlit a ma svoj nazor,no teraz uz sme spolu normalne.
@wera55555 ja uz som skusala snou ..ze pride a porozpravame s ano ona nechce ani onom pocut stale lenvyhrazky a neviem co a z domu nemozem odist.by ma zabila.....resp.ku ocovi by som sa nastahovat chcela....ale tiez sa mi vyhraza ye nemozem..
je to vec názoru podľa mňa mamka ti môže zakázať všetko ale už je len na tebe čo budeš ... myslím že už 17 rokov je vek kedy človek môže normálne samostatne rozmýšlať a ak sa tak veľmi milujete niečo vymislíte aby o tom mama nevedela alebo čo ... myslím .. ja mám kamarátky čo schovávajú pred rodičmi chalana vyše roka lebo tiež im rodičia zakazujú vzťahy a to so staršími chlapmi a darí sa im aa po 18 by ti nemala nič už je to tvoj život budeš dospelá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
a vobec,ju nezaujima tvoj nazor na ich vekovy rozdiel, ale na to co s tim moze jej mama ,,,
@tdianka toreticky moze, ak ste spolu spali, ... ber to tak, ze ta chce len chranit ... aj ked vyhrazanie nie je najlepsi vztah na utuzovanie s dcerou ... skusala si sa s nou nejak porozpravat? (nemyslim hystericke vylevy, ale rozumnu kludnu komunikaciu )
nechapem, preco si zeny stale hladaju takych starych pratberov mne by ani mladsi nevadil
mala som 18 a 24 ročného frajera niekoľko mesiacov, ani jeden jedinýkrát nebol žiadny problém s našim vekom, absolútne žiadny problém vo vyspelosti proste nič, veď to je totálne nepodstatné je iná vec 12 a 19, ale hento fakt ma dorazili tie komenty všetky.. obmedzenci
Ale samozrejme, zakázať Ti to môže. Otázkou je, aké páky na Teba fungujú, ak ju neposlúchneš. V extrémnych prípadoch to končí útekom z domu. Skôr by som sa pokúsil sa s mamou nejak porozprávať. Vysvetliť jej, ako to medzi Tebou a priateľom je. Osobne si ale myslím, že zatiaľ máš 17 a hovoriť o vážnom vzťahu je priskoro. Ak by mama Tvoje dôvody nepochopila, nemala by si ísť proti nej. Zatiaľ nie. Až budeš mať vyše 20, potom môžeš. Ano, tie 3 roky sú taký veľký rozdiel. Ale to poznáš.
K otázke, či je správne že máš 17 a chodíš s 24 ročným sa nevyjadrujem, lebo je to Tvoja vec a na to si sa nepýtala.
teraz mam 18 a ten moj je zas o 9rokov starsi, ale vobec ten rozdiel necitim..
btw sex uz mat mozes,do toho ti mamina ma sice co hovorit,aby si neurobila hlupost a nevyspala sa s prvym co pride, pretoze vztah je o niecom uplne inom...najprv spoznajte svoje duse a az potom tela
a polici vam naozaj nema nic, lebo uz niesi maloleta, alebo ako to rodicia lubia hovorit- "pod zakonom"
@tdianka tak to mi je dost luto, ze sa s nou neda ...:/
@h8u stotoznujem sa s tvojim nazorom nejde o vek ale o to kto je ako vyspely
Nechceš zavolať políciu ty a ohlásiť vyhrážky?
Zakázať Ti frajera môže, ale policajtov volať je zbytočné, pokiaľ Ťa chalan netýra a nerobí nejaké kraviny voči Tebe.
Musí sa s tým alebo zmieriť, alebo Ty sa zmieriš s tým, že frajera jednoducho nebudeš mať.
ine je, keby ona mala 24 a on 17 to by bolo priatelnejsie a nie naopak !
ja svoje decko v prvom rade vychovám tak, že sa má riadiť tým aby bolo šťastné, nech už sa to týka čohokoľvek..
tak jak mňa moja manka, tá mi povedala, že by jej nevadilo aj keby mám starišho chlapa ako ona, keby to bol normálny slušný chlap a mali by sme sa radi.. a tak to má byť myslím
a ak si z rozumnejších taks a skus normalne snou porozprávať a dovieš chalana že jej ho predstavíš a nech spozná (ak je to normálny človek) že je fajn...
A to je ine , tu ide o zensky uhol pohladu , jasne ze vacsina muzov by brala mat v tomu veku o 7 rokov mladsiu ako napr. o 7 rokov starsiu
Vtedy bola ina doba , a hlavne je rozdiel ci je to 17-24 alebo 23-30 v tomto pripade tych 7 rokov.
Ale uzavrime to tak ze je to jej vec , nech je stastna ale nech sa ani nestazuje keby nieco...