áno páči sa im keď si dáš špirálu, zvýrazňuje to oči...a make-up to neviem, ak to s ním nepreženieš alebo to nie je vidno ani, že ho máš tak tým lepšie
a aj tak si myslím, že pod "omietka nie!" si každý hneď predstaví výlučne centimetrovú vrstvu, ktorá dokonca ani neladí s farbou pokožky, stavím sa, že na väčšine ľudí by to ani nespoznali, pretože nie je omietka, ako omietka
do mna furt niekto drbe preco sa tolko malujem.. mna to bavi a paci sa mi to, podla mna je rozdiel ak je premakeupovane dievca, ktore to nevie robit a fakt si tam toho drbne kilo a mihalnice ma zlepene do troch cypov a ked to niekto vie robit a vie zaklady typu "tmavsi makeup ako ton tvojej pleti ti nenahradi opalovanie sa".
....kazí to dievčatám ich prirodzený vzhľad, dievča je najkrajšie keď je úplne bez toho, a mladšie dievčatá vyzerajú namaľované ako štetky (sorry, nechcem sa nikoho dotknúť ) avšak musím povedať, že mám jednu spolužiačku, ktorá nenamaľovaná vyzerá hrozne jej to normálne chýba k prirodzenému vzhľadu
som dievča a mne osobne sa to páči aj samej na sebe ak je to decentné. A nedávam si mejkap na tvár to sa mi nepáči a trochu si dám špirálu a tiene a viac vyzerám prirodzene než ako omietka. A priateľ ma vždy za to pochváli a veľmi sa mu to páči. A neustále mi hovorí že som sexi.
Ale keď sa pozriem na niektoré baby a ženy tak je to hnus majú to na sebe strašne moc. Veľmi veľa ubrať aj toho mejkapu aj tej špirály a sú z nich kočky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a spiralu si davam lebo mam blond mihalnice vyzeram ako keby som ich nemala
ja radšej bez make-upu
....nemám to rád...
....kazí to dievčatám ich prirodzený vzhľad, dievča je najkrajšie keď je úplne bez toho, a mladšie dievčatá vyzerajú namaľované ako štetky (sorry, nechcem sa nikoho dotknúť ) avšak musím povedať, že mám jednu spolužiačku, ktorá nenamaľovaná vyzerá hrozne jej to normálne chýba k prirodzenému vzhľadu
Ale keď sa pozriem na niektoré baby a ženy tak je to hnus majú to na sebe strašne moc. Veľmi veľa ubrať aj toho mejkapu aj tej špirály a sú z nich kočky.