sprcha, vlasy, malovacky? Ja napriklad som festivalova stalica uz niekolko rokov. Sprchu musim dat kazde rano a vlasy sa mi mastia dost takze aj umyt hlavu (nie je nic nechutnejsie ako clovek s mastnou hlavou no uznajte) , ale mejkap a take neriesim vobe
normálne to až tak neriešim, nie to ešte na fesťáku.. samozrejme, keď je dostupná sprcha ju využijem, ale inak, našťastie vlasy zvládajú 3 dni bez umytia a i tak nosím často drdol a malovanie niečo, čo ma fakt neserie.. okolie si už zvyklo, teda známy, že behám neupravená, strapatá aj normálne, tak nemám dôvod to riešiť niekde na feste, kde som kvôli úplne iným veciam
tento rok som bola len na 2 festoch ale neprespávala som tam šla som domov a na obed späť, keďže som to nemala až tak ďaleko ale ani tak som moc neriešila ako vyzerám...namaľovala som sa ale po necelej hodine sa mi to zmylo čiže a to s vlasmi veľmi dobre poznám ! preto je najlepšie mať dlhé, polodlhé vlasy, ktoré sa dajú stočiť do drdola
som prečital že si festivalová stolica Inač ľudí ako teba by nemali pustiť na festivaly a ani žiadne prírodné rezervácie a pod. ono vieš vraví sa: špina po týždni zíde aj sama
uplne som to cakala, ze sa tu zacnete navazat podla toho co som si precitala par for, takze pre doplnenie pre rypacov a im podobnych. NIE nejdem na festival aby som vyzerala dobre , tusim som tam aj kdesi napisala ze neriesim malovanie a kokotiny a ze chodim na festivaly zopar rokov ..uz nejakych 7 to bude ale dala som sa ostrihat na kratko a uprava toho ma par minut stoji a to neznamena ze ked chcem mat na hlave to co obycajne ze idem na festival preto aby som vyzerala dobre. alebo festival je o tom vyzerat ako posledna soc smradlava?
aj ja som si musela na feste umyť vlasy .. lebo deň si neumyjem a nedá sa na mňa veľmi pekne pozerať .. namaľované som mala len oči .. ale celý fest som bola s popaleninou na tvári, nejak mi to žily netrhalo, hlavne, že som si to tam užila ale jak sme odtiaľ odchádzali, divne dosť som vyzerala
@tunidlo cely moj prispevok je len o tom, ze tiez som nikdy taketo veci neriesila ale hop uz nie som dlhovlasa tak proste to potrebujem aspon na tych par minut aby som sa citila dobre ja sama a poniektori ste ma tu zjebali pod ciernu zem ako keby som sa spytala aky odtien ruzu sa mi hodi k mojim ciernym nechtom a tej novej bluzecke co som si kupila specialne na festival a ci sa mi k tomu celemu hodia tigrovane lodicky
Vyriešim to tak, že brutálne zmoknem a potom sa budem hodinu triasť o druhej ráno v mokrých veciach pred krčmou a bude mi totálne jedno, že nemám žehličku na vlasy, vyskúšaj....
Určite sú aj nechutnejšie veci ako človek s mastnou hlavou, ale ak si ju trochu umyješ, si zahojená. Na festivale sa niektorí ľudia vyváľajú v bahne a nemajú s módnou políciou žiadny problém, tak myslím, že hanbiť za trochu strapaté vlasy, aké má na festivale asi skoro každý sa nebudeš musieť.
A ak by sa žehlenie vlasov zdala niekomu ako prehnaná starostlivosť a festivale, určite to neznamená, že festival je vyzeraní a smrdení ako socka ...
@tunidlo pre mna je clovek s mastnou hlavou odpudivy. A tiez si nemyslim ze festival je o vyzerani a smrdeni ako socka, preto pisem ze sprcha bola pre mna vzdy prioritna, nemuselo byt nic ale sprcha a umyte vlasy to je pre mna nutnost. kolko festivalov som uz prezila po dazdi a blate, ale teraz budem muset trosku aj tej podla teba prehnanej 5 minutovej starostlivosti dat zrana. Hadam na mna nebude ziadna baba krivo pozerat, ked tak jej tu zehlicku poziciam hehe.
Tak pouzi suchy sampon, ten by ti nemal znicit tvar vlasov nejako zasadne, ci?
A hlavne si myslim, ze aj ked ti budu vlasy akokolvek stat, na festivaloch to nebude prioritna tema.. Hod vlasy za hlavu a bav sa ja som mala dlho taku nepodarenu ofinu sikmu a tiez ju bolo treba zehlit.. Na feste som nemala zehlicku, stalo mi to hocijak, sralo ma to, ale prezila som..
ched som bola na LET IT ROLL-e tak jasne sprcha bola aj vlasy som si umyla ale kaslala som na malovanie a žehlenie aj tak boli všetci zkureny ked som bola na ROCKSTONE feste tak bol open air stage a lialo cely den cize som bola mokra od obeda do rana..a na wlesefeste sme boli na kupku ciže pohodicka sprcha vlasy som si vyžehlila padol aj nejaky ten make-up a bolo pekne čiže mi to aj vydrzalo
Sprchu beriem, ale na tie vlasy by som sa seriózne vykašľala... Ak ti to naozaj tak vadí, niekto tu navrhoval klobúk (alebo ešte možno šatku na hlavu). Ale žehliť si na festivale vlasy?
tiez som zvyknuta zakazdym si umyvat vlasy ked idem von ...ale ked som na feste a pozriem sa na ostatne baby okolo mna, tak si vravim len " to som este dobre na tom" DD
..a vidim ze kazda to ma nahaku ,tak to tiez nejak potom neriesim
....s make-up-om nemam problem, kedze sa moc nemalujem ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Tá posledná otázka je dosť od témy, keďže si sa pýtala na žehlenie vlasov.
No, v krátkosti ...
Určite sú aj nechutnejšie veci ako človek s mastnou hlavou, ale ak si ju trochu umyješ, si zahojená. Na festivale sa niektorí ľudia vyváľajú v bahne a nemajú s módnou políciou žiadny problém, tak myslím, že hanbiť za trochu strapaté vlasy, aké má na festivale asi skoro každý sa nebudeš musieť.
A ak by sa žehlenie vlasov zdala niekomu ako prehnaná starostlivosť a festivale, určite to neznamená, že festival je vyzeraní a smrdení ako socka ...
To, že festival nie je o vyzeraní ako socka ale zasa neznamená, že sa to s tým vylučuje.
A hlavne si myslim, ze aj ked ti budu vlasy akokolvek stat, na festivaloch to nebude prioritna tema.. Hod vlasy za hlavu a bav sa ja som mala dlho taku nepodarenu ofinu sikmu a tiez ju bolo treba zehlit.. Na feste som nemala zehlicku, stalo mi to hocijak, sralo ma to, ale prezila som..
..a vidim ze kazda to ma nahaku ,tak to tiez nejak potom neriesim
....s make-up-om nemam problem, kedze sa moc nemalujem ..
....a preferujem skor festy pri vode/kupaliskach