Hmn neviem neviem asi na Lamborghiny by som chcel alebo Ferrari len to si ešte počkám ale skúsil by som aj dáke staré autá určite rád. Na porovnanie doby.
KTM X-Bow ... to je insie auticko, reze zakruty jak besne
alebo potom Shelby GT 500, Dodge RAM SRT-10, Dodge Chalenger SRT-8, Nissan GT-R a tak dalej...bolo by toho vela
No nechcem vam kazit iluzie... ale ti co ste menovali auta ako ferari, lambo, bugatti veyron tak s tym autom by ste sa teda dlho nevozili, prvy vymol a mozte si ist kupit nove
Btw moj sen je mustang asi skor V8 ako GT500 i ked nepohrdnem ziadnym, to je proste laska
Alebo potom moja terajsia laska ktoru prehanam po cestach je alfa romeo 147 (este troska vylepsim tovarenske parametre a bude to parada )
Az na to ze ja mam 1,6 a nie 2,0
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
moja laska x)
Ferrari 612 Scaglietti
napr.
» us.st12.yimg.com/us.st.yimg.com/...
alebo nejaký športový model
napr.
alebo potom Shelby GT 500, Dodge RAM SRT-10, Dodge Chalenger SRT-8, Nissan GT-R a tak dalej...bolo by toho vela
krásne autíčka sú to..ach jaj
Btw moj sen je mustang asi skor V8 ako GT500 i ked nepohrdnem ziadnym, to je proste laska
Alebo potom moja terajsia laska ktoru prehanam po cestach je alfa romeo 147 (este troska vylepsim tovarenske parametre a bude to parada )
Az na to ze ja mam 1,6 a nie 2,0
dodge challenger 1970
ale ani 1971 či 1972 by mi nevadili
a aj ten nový RAMík je celkom pekný....
najuzasnejsiew zadne sedadlááá aj "spat" sa na nich da
Chevrolet Camaro 2006