mam skoro 22 a ziadne dievca nadohlad a este som ziadne nemal a tiez som nemal sex..nie preto zeby nebola prilezitost ale som proste nechel len tak s nejakou ku ktorej nebudem nic citit...dokonca raz na intraku my spolubyvajuci dohodili jedno dievca ktore
Máš určité morálne hodnoty.... a to je dobré. Som celkom prekvapená tvojou reakciou, len máloktorý chalan odolá.... podľa mňa si správny človek...len si nenašiel ešte tú pravú Treba počkať
som na tom podobne, prilezitost bola davno, nechcel som nic, odvtedy som viac menej v spolocnosti, kde je viac chalanov (elektrotechnici a ITckari dievcata ktore poznam su dlhorocne kamosky, po baroch/diskotekach nechodim, ta tak ale zatial mi to nevadi, aspon nemusim na nikoho minat peniaze a mozem nasetrit na auto
na to som uz davno prisiel a bolo to v tom ze som si moc neveril....ale mi to nevadi ze doteraz som nemal dievca (teda na strednej skole) ..pretoze som chodil von s stakymi ludmi..hmm..cize som rad ze som nemal dievca z takeho okruhu
divny podla mna urcite niesi mas byt aj naco hrdy,ze nespis s kazdou jednou..podla mna vobec niesi divny...a pradsa sa hovori,ze ta prava ta niekde caka...moj dobry kamarat ma 25 rokov..za svoj zivot mal iba 2 baby a ziadny sex snimi nemal..a tiez je pritazlivy a pohodovy chalan...a doteraz ani ziadnu nema..aj ked onho ma zaujem vela dievcat...podla mna na to divne nic nieje a predsa tu pravu si urcite najdes tak aspon podla mna
@melodyman78956 sakra chlape, zi svoj zivot ako chces a nepozeraj sa na ostatnych co si o tebe myslia. Mozno zajtra nahodou drgnes do nejakej baby v potravinach pri naberani rozkov... a uz nebudes "divny" a inac mna to tiez ku kurvickam nejak velmi netahalo, ja potrebujem zenu dobijat ...ked je lahka korist stracam zaujem hehe ...
nie si divny , mas proste ine hodnoty ako dievcata, kt. stretavas.....podla mna niekde medzi bude aj ta, kt. nejde ako ovca s davom a bude si vazit tvoje hodnoty a city
No možnože sa to tvojím kamošom zdá divné ale ja si myslím že dievčatá to skôr ocenia, takže si z toho nič nerob.A ako vidíš, z reakcií vyplýva že v tomto nie si sám.
som rada, že na svete behá ešte pár ľudí s takýmto rozumom.... keď budem staršia dúfam, že si nájdem niekoho ako si ty.. .... to u nás v škole ťažko nájdeš jednu siedmačku, ktorá je panna - tak je to aj s vyššími ročníkmi. ...... ja k nim samozrejme nepatrím neboj, ty si určite nejakú dobrú nájdeš..... skús zmenu prostredia, kde sa normálne pohybuješ.....
@aguri500 takze podla tvojej logiky kazdy 22 rocny co nema babu je divny? O_o
a k veci. podla mna si uplne v pohode, vlastne ked tvoji spolubyvajuci s nou boli a pritom mali frajerky tak oni su ty zli, skoda ze nieje viac takych ludi ako ty, to oni su divni
Ja som na tom podobne ako ty, a to mám 19. A v triede skoro všetci chalani ma berú ako "inú" a aj asi niektoré baby. Vôbec nie si divný. Tí ktorí si myslia, že si divní,tak im sa to ešte vypomstí. Veď nie na darmo
@aguri500 podla mna to beres velmi vseobecne, su ludia ktory proste nepoptrebuju to furt s niekym robit len preto ze su v case "najvacsej sexualnej aktivyti" moj brat ma zhodou okolnosti tiez 22 a furt len sedi doma skoro nikam nechodi, akurat do skoly a nevyhladava sex ani nic, je mu to jedno
@alexqua Aj keby to bolo zveličené, tak ti to nežerem ani na polovicu Tvoje kamarátky si určite vymýšlajú, neverím, že viac ako 1, možno 2 siedmačky nie sú panny. Ale to je jedno, mňa len zarazilo, kam to všetko speje, u nás na základke je to pravý opak a tak by to aj malo byť.
Ale teraz k téme, nie je na tom nič zlé, nie si divný, máš len správne morálne hodnoty a si dobrý človek. Obdivujem ľudí ako ty, čo ich svedomie nepustí
Nie si divný, len vačšina ludí je upnutá na sex, a berú to už akýmsi zvykom si zaj... s každou druhou.... čož je primitivita u mna, a možno si asexuál, ja sa nejak.. čím dalej tým viac k asexualite prikláňam a nehovorím si divná...
To čo píšeš hore je totálny fakt. Dobre uvažovanie. Veľa ludi je dnes takých, že ide zatým len stoho dôvodu aby boli taký ako ostatný. Prečo sa opičiť po iných nikdy nebol nikto výnimočný keď ich bolo veľa ale vždy ten čo ich je malo. ALe tak 22 je už dosť no možno si mal skúsiť aky taký vsťah už aby si to zažil, ale inak drž sa svojich zásad.
nie je na tom vôbec nič divné, vypovedá to len o tom, že si človek, čo si váži sám seba aj druhých a za to máš obrovské plus... drž sa svojich zásad a nevšímaj si reči ostatných, nič ti neutečie a o nič neprídeš
@melodyman78956 vobec to nie je divne, nemas si preco vycitat ze si neviem aky len pret, ze nemas babu. mnohi sa zalubia bez toho aby to chceli a stane sa to.
Divný? A to už prečo? Podľa mňa si to spravil správne.... Ak nejaká za to stojí, tak určite ocení to aký si. Ale som rád že je viac takých, občas som sa aj ja pýtal, či nie som divný, keď namiesto one-night-stand si hľadám tú pravú .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
na to som uz davno prisiel a bolo to v tom ze som si moc neveril....ale mi to nevadi ze doteraz som nemal dievca (teda na strednej skole) ..pretoze som chodil von s stakymi ludmi..hmm..cize som rad ze som nemal dievca z takeho okruhu
ale zobrať si ma môžeš aj tak!
a k veci. podla mna si uplne v pohode, vlastne ked tvoji spolubyvajuci s nou boli a pritom mali frajerky tak oni su ty zli, skoda ze nieje viac takych ludi ako ty, to oni su divni
sa hovorí:,, Na psa príde mráz."
pre mna je divne to ze jedinec v dobe svojej najvacsej sexualnej aktivity posobi takto pasivne...
ale na druhej strane ho chvalim ,ze nevyhladava kurvy...
ja by som urcite nebol...
Ale teraz k téme, nie je na tom nič zlé, nie si divný, máš len správne morálne hodnoty a si dobrý človek. Obdivujem ľudí ako ty, čo ich svedomie nepustí