Vedeli by sme mi poradiť nejaké romantické, alebo niečo na štýl Death Note, nejaké zaujímavé anime, teen anime alebo také niečo ( hlavne také kde sa nebojuje!!) a aby bolo ľahko dostupné k stiahnutiu.
death note a romanticke anime? asi si volako nepostrehla pointu a pribeh toho anime hlavny hrdina vyuzival ludi a aj zeny ako keby boli nic len odpad ktory moze byt rad ze su v jeho blizkosti a zabijal 10-tisice ludi, to je romantika ako hovado
@trishe vsak som ti poradil nieco podobne ako death note kde je problem? a este k tomu je to aj trosku romanticke a ani sa tam velmi nebojuje, len uplne minimalne, v prvej a poslednej casti asi.
mam obrazovku asi tak 120cm od mojej hlavy, tak niekedy si nevsimnem ciarky
Niečo ako death note bolo anime s názvom Spiral, proste ľudia ktorý proti sebe používali hlavne inteligenciu, ale myslím, že nebolo spravené až do konca i keď si nie som istý. Ak chceš niečo romantické tak trebárs full metal panic, kore no zombie desuka a vlastne vela z anime ktoré sa radia pod ecchi sú plné romantiky. Ja by som ti ale odporúčal Another. Trošku krvavé, ale celkom dobre spracované anime, ktoré nepotrebuje na zápletku 400+ častí, alebo tiež Kurozuka, ale tú som čítal v manga podobe a aj keď má vraj v anime iný koniec, príbeh je dostatočne zaujímavý aby stál za pozornosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
mam obrazovku asi tak 120cm od mojej hlavy, tak niekedy si nevsimnem ciarky