AMA: som mačka.. akurát že som sa do nesprávneho tela narodila, takže to tu moc nedávam.
ešte som aj budúca ilustrátorka alebo prípadne pouličná troska, to sa ešte uvidí. môj priemerný počet slov vyslovených za deň by vari nepresiahol stovku a mám dokonca až tri psychiatrické diagnózy! to si dovoľ. keby bol záujem, môžem niektorú podarovať
Nie, Vilko sa specializuje na prerabky domov, bytov, dovolenky, popripade ti vybavi Darinku alebo Rytmusa aby ti zanôtili, tak si vyber co sces.. ja by som brala to ho Rytmusa, lebo MJ uz nezije a on je druhy najlepsi cavo po nom
ale coby nie. znamy je na psychiatrii po tom, co sa predavkoval lsd a mysli si o sebe, ze je citron. ja viem, ze som to uz niekde vravel, ale aj teraz sa to hodi. vsetko sa da zmenit, nechces si to s tou mackou rozmysliet?
@notme hmm, to o chalanovi pokladajucom sa za citron mi nedavno hovorila kamoska, tak teraz neviem ci mate spolocnych znamych, alebo je to iba taka povedacka..
vsetko sa da zmenit? to by som veru asi musela dost pozmenit repertoar drog aby sa az natolko zmenila moja zivocisna identita.
no teraz si ma normalne zneistila. kamarat mi svato-svate prisahal, ze to bol ten typek, s ktorym som raz davno pil na jednej velmi velmi pochybnej chate. ale ci je to pravda, to netusim... ale na druhej strane, nestudujes ty nieco umelecky zalozene v ba? v tom pripade je dost mozne, ze mame spolocnych znamych. whatever, nechcem prist o anonymitu
ale ak ti to nahodou hovorila kamaratka daniela, tak je asi rec o tom istom typkovi
sebecke, zakerne, krute, vypocitave. to su macky. ja by som s takou identitou zit nevedel :
@notme no to studujem. ale moj znamy dufam nie si, vsak nie? uz aj tak sa citim dost neisto ked ma tu mozu vidiet a citat ludia co ma poznaju aj osobne
ale danielu nepoznam.
sebecke ano, s ostatnym nesuhlasim. macky maju privelmi v pici vsetko na akukolvek zakernost ale to je asi zbytocne sa o tom navzajom presviedcat, aj tak si budeme furt mysliet to svoje
nienie, ja v ba niesom. len kamaratova priatelka tam tiez studuje nieco umelecke a ako tak poznam jeho, myslim si, ze tam pozna kopu dievcat studujucich nieco umelecke, a tak je mozne, ze o citronovi vedia od neho
ahoj, to je fakt zaujímavé, aj ja zažívam tento jav amusím povedať, že je to fakt veľmi super. byť mačka v ľudskom tele je omnoho lepšie než byť človek v ľudskom alebo mačka v mačacom alebo človek v mačacom
@staphylococcus s tou ti zial nepomozem.. ale keby si chcela aj schizofreniu viem zohnat, staci sa okolo istej nemenovanej doktorky trosku poprechadzat v kapucni..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
preco.
macka???
doteraz si mi taka sympaticka bola
zase sa vo mne niekto sklamal
vsetko sa da zmenit? to by som veru asi musela dost pozmenit repertoar drog aby sa az natolko zmenila moja zivocisna identita.
ale ak ti to nahodou hovorila kamaratka daniela, tak je asi rec o tom istom typkovi
sebecke, zakerne, krute, vypocitave. to su macky. ja by som s takou identitou zit nevedel :
ale danielu nepoznam.
sebecke ano, s ostatnym nesuhlasim. macky maju privelmi v pici vsetko na akukolvek zakernost ale to je asi zbytocne sa o tom navzajom presviedcat, aj tak si budeme furt mysliet to svoje
tú fóbiu asi
(And thus Lemongrab was born.)
Co urobis, ked Ti zivot da citrony?
ja som sa chcela spytat na tie diagnozy ale zrovna o hentie 3 zaujem nemam. Kazdopadne, vela stastia do zivota prajem
vidis, ale to nie kazdy sa moze pochvalit ze chodi s mackou